Mesajların İçine Fotograf Yükleme Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,127

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Değerli Arkadaşlar;

Mesajların içine fotograf yüklemede oluşan sorun hallolmuştur. Mesaj aralarına fotograf yükleme yapılabilmektedir.
Deneme yayınına başlamadan önce yüklenen fotograflar tekrar yüklenmiş görünmekteydi bu sorunda giderildi, bu konuda emeklerinden dolayı Teknik Adminimiz Sedat'a (yol) teşekkür ederim.

Saygı/Selamlar

Etiketler
Ynt: Mesajların İçine Fotograf Yükleme Sorunu

Sedat Bey, önemli bir sorunu gidermiş, teşekkürler. :smiley:

Cavid Sezen

Gezi anıları yazanlar için çok büyük kolaylık...
Özellikle metin aralarına fotoğraf yerleştirebilmek bir konuyu canlı anlatabilmek bağlamında çok önemli idi..
Sedat kardeşime teşekkür ediyorum.

Televizyon programımızın yaz dönemi tatiline girmesiyle biraz olsun rahatladım. Bu rahatlıkta da elimden geldiğince var olan sorunları çözmeye çalışıyorum. Bu konudaki anlayışınız için de ben hepinize teşekkür ederim :smiley: Fotoğraf yükleme sorununu çözmekle beraber fotoğrafları görüntülemek için de yeni bir arayüz ekledim, umarım beğenirsiniz.

Sağlıcakla,
Sedat

sedat ağabeyimize teşekkür ederiz... :D

güngör' Alıntı:
Değerli Arkadaşlar;

Mesajların içine fotograf yüklemede oluşan sorun hallolmuştur. Mesaj aralarına fotograf yükleme yapılabilmektedir.
Deneme yayınına başlamadan önce yüklenen fotograflar tekrar yüklenmiş görünmekteydi bu sorunda giderildi, bu konuda emeklerinden dolayı Teknik Adminimiz Sedat'a (yol) teşekkür ederim.

Saygı/Selamlar

Merhaba Levent Bey,

Sorun Windows 7'de devam ediyor. Fakat Windows XP'den mesajların içine fotoğraf yüklenebiliyor.

Kolay gelsin.

m62' Alıntı:
Merhaba Levent Bey,

Sorun Windows 7'de devam ediyor. Fakat Windows XP'den mesajların içine fotoğraf yüklenebiliyor.

Kolay gelsin.

Pardon. Yanlış söyledim. Windows 7'de "Fotoğrafı mesajın sonuna ekle" nin önündeki "Browse" tuşu çalışmıyor. Sonuçta Win 7 de fotoğraf yüklenmiyor. Bilginize.

Merhaba Mustafa bey,

Teknik Admine sorunu ileteceğim,bilgilendirme için teşekkürler.

Levent Bey,

Desktop bilgisayarımda kullandığım işletim sistemi Windows 7 64bit. Internet Explorer 9 64bit sürümünü kullanıyorum. Bu konfigürasyonda resim yüklenmiyor. Bugün Mozilla Nightly 64Bit for Windows 7 sürümünü indirdim ve resimleri çok rahat yükleyebiliyorum. Bilginize.

Mustafa bey merhaba,

Sorun forumdan veya işletim sisteminizden değil, tarayıcınızdan veya tarayıcı ayarlarınızdan kaynaklanıyor. Eğer sorun devam ederse tarayıcı ayarlarınızı "varsayılana geri getir" yaparak düzeltebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR