Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,368

hilüxcü osi

BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
Yer
mersin
merhaba degerli forumcular.ben mersinliyim ve mersinde oturmaktayım.şuan elimde toyota hilüx (4x4) olmasına rağmen bunu satıp mıtsubishi magnum (4x4) almak istiyorum.ama mıtsubishiyi almadan önce internetten deyilde yakından bi incelemek ve kullanmak istiyorum.tabiki arazide deyil.sadece asfalt yolda 10-15 dakika kullanmam yeterli olacak.bana bu imkanı mersinde sağlayabilecek olan bi forumcu abim büyüğüm olursa çok çok menun olurum.söylemesi zor benim için ama bunu yapacak kişinin aracının mazotunu fazlasıyla koymaya hazırım.yeterki almak istediğim arabayı son noktayı koymadan evvel kısa sürede olsa bi test edeyim.şimdiden herkese teşekkürler.yardım edenede,, uzakta olup etmek isteyipte edemeyenede çok çok teşekkürler...
araç 2003-2004-2005-2006 mıtsubishi magnum 4x4.

Etiketler
Ynt: Mersin'deki Mitsubishi 4x4 Magnumcular Lütfen Yardım

benim durum biraz vahim sanırım :(

açtığım konu başlığına mersinli kimsenin bişey yazmaması beni çok üzdü.yani buda demekki mersinde magnum yok, mersinde magnumun ustası yok, mersinde magnumun çıkma parçası yada orjinal parçası yok yani yok oğlu yok.işim zor demekki :( :( :(

test edeceğin bir şey yok.düşünmeden al....pişman olmassın.

ben 0 araca hiç binmeden telefonla mar oto istanbul dan aldım parasını yatırdım aracı hazırladılar.akşehire dönerken ilk kez koltuğuna oturdum.

Çok memnunum.

Daha onceki araçlarım lada niva-fiat brava ikilisi sonra vw bora-suziki vitara idi.Şimdi tek araçta her lüxü yaşyorum off road on road.

ben sıfır almayacam ama benimki 2003 ve 2005 arası mıtusubishi magnum olacak.sizin aracınız yeni kasa l 200 resimde gördügüm kadar.sizin aracın 4x2 sini kullandım.yani 2008 model olanı.ama benim almak istediğim eski bi araba.bide kullanmadığım bi araba.yinede yorumunuz için teşekkürler.....

Merhaba ben mersindeyim ama magnumum yok 4 runner test etmek istersen görüşelim yakıt koymanada gerek yok ;D

bende mersindeyim. keşke olsaydı test problem değildi:smiley:

teşekkürler mersinli hemşerilerim ama benim magnum test etmem gerek.ama sizinlerlede tanışmayı isterim tabi.bide şu var görünen o ki benim magnum test etme işi sanırım başka bahara kalacak.sahil şehri olduğundan kimse magnum almamış :(

buralarda yok ama satış sitelerinden yakın illerde bulursan alıcı olu gidip test et deri,m madem bu kadar isteklisin ayrıca magnum kullanan üylerin görüşlerini al

görüşleri aldım.genel olarak söylenen ; temiz bir mıtsubishi magnum alırsam başımın hiç ağrımayacağı.ama dökük bi araç alırsamda parça parası falan derken epeyce masraf edebileceğimi belirttiler.bu her araçta aynıdır ama magnumların parçası hem çok sağlam hemde çok pahalıymış.onun haricinde yakıt ve arazi performansı ayrıyetten konforunun kayda değer güzellikte olduğunu söylüyorlar.

iyi gunler bende tarsusluyum ve aracim 2004 model istediginiz kasa galiba? su anda okuldayim ama aralik 18 de geri dounuyorum o zamana kadar beklerseniz asfaltta vaye arazide istediginiz kadar surebilirsiniz aracimi?

frod.jpg

arkadaşım hiç düşünmeden alabilirsin 2009 da aldım çok memnunum bendekide magnum koltuk ısıtmadan sanrufa kadar herşey mevcut daha önceki aracım türkiyede çok lux araçlar arasına giriyor ama onlar bunun yanında bana suv bile kalmadı çok memnunum ...artıları eksilerine göre çok fazla

BEN DE MERSİNDEYİM eski kasa l200 99 var magnumların atası sayılır hala diri durumda dilersen kullanabilirsin
eğer aldıysan ben de senin arcı görmek isterim ben de çok hayalini kurmuşumdur
2004 2005 2006 otamatik magnumun

bu aracı aldım.2003 model magnum 4x4.
ATTACH]

Ekli dosyalar

• big_206882559dr.jpg
    big_206882559dr.jpg
    67.9 KB · Görüntüleme: 267

hilüxcü osi' Alıntı:
bu aracı aldım.2003 model magnum 4x4.
[/quote]

güle güle kullanın hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin. soda sanayine gelirseniz birgün beklerim ;D

teşekkür ederim.yolum düşerse yanınızada uğrarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri