mersin yeni bir suzuki kazandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer kamalak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,043
Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı

kartalın amortısorleri orjınalınden uzunmu ?
yukseltme isini kupelerdenmi yaptınız?

Etiketler

orjinal amartisörlerinden oldukça uzun yükseltme yaptığınızda tam geliyor.yükseltmeyi makas küpelerinden yaptım .

tamertms' Alıntı:
çok teşekkür ederim özerbey sağolun.aracın üzerindeki lastiklerin ebatı 235/75/15 mt serisi lastikler.ayna mahruti ile oynamadan maximum takılacak lastik ebatı budur.bunun üzerine çıkarsak arazi şanzımanı sj 410 kullanılmalı ve ayna mahruti değişikliği yapılmalıdır.çekişinde hissedilmeyecek kadar az düşüklük oluyor tabiki ama arazi performansı tek kelimeyle super.tavsiye ederim.

tamer bey ben cumartesi gunu lastikleri taktım lakin sürtme yapıyor siz nasıl giderdiniz bu sorunu

Özer bey lastikleriniz hayırlı olsun..Yükseltme yapmadan mı taktınız da sürtme yaptı merak ettim..Fotolarla görsek fikir açısından..

özer bey yükseltme yaparsanız sürtme engellenecektir.std.haliyle sürtme yapar azda olsa.birde tam nereye sürttü lastikler.

direksiyonu tam kırınca makaslara sürtüyor yukarı veya saga sola surtme yapmıyor
flanş takınca düzelir diye umuyorum 4 cm flanş yaptırıcam hem yukseltme sonrası yol tutuşu normal olur hemde lastikleri dışarı aldıgı için
daha güzel bir görüntü çıkarıcaktır agır off road a girmeyecegim icin pek sorunda cıkarmaz büyük ihtimalle
(arabayı henüz tanımadıgım icin net bir kelimede cıkmıyor ağzımızdan )
vizontele deki deli emin gibi olduk galiba sanırsam kesin inşallah :D :D

kedicik' Alıntı:
Özer bey lastikleriniz hayırlı olsun..Yükseltme yapmadan mı taktınız da sürtme yaptı merak ettim..Fotolarla görsek fikir açısından..
teşekkürler lastikleri direkt taktım yukseltme vs yapmadım normal gidişinde problem yok ama direksiyonu tam kırınca lastikler makaslara sürtüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR