mersin yeni bir suzuki kazandı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer kamalak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,043
Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı

güzel araç kazasıs belasız günlerde kullanmanızı dilerim hayırlı olsun. bu arada ben ankaradan tamer fotoları yakında eklerim samurain

Etiketler

ilkerland' Alıntı:
hayırlı olsun özer o çevreden buldun sonunda dikkat et benim maliyeti geçme selamlar
teşekkürler
arac masrafsız döşemeleri yürüyeni (bilyalarda 6 aya kadar değişmesi gerekir sanırım)
kaportası da saglam kusurları var ama çürükleri yok
tahminimden biraz pahalıya aldım ama yinede piyasadaki araçlardan uygundu
şu an lastik jant makas dısında masraf yapmayı gerektirmiyor

buda benim samurai toparladık aracı şimdi keyfini çıkartıyorum

DSC07312.jpg

tamertms' Alıntı:
buda benim samurai toparladık aracı şimdi keyfini çıkartıyorum

aracınız çok güzel görünüyor kazasız belasız binmek nasip etsin

bu arada aynı lastiklerden takmayı düşünüyorum da 31 " sanırım ustundekiler
çekişi etkiliyormu

Özer bey hayırlı uğurlu olsun aracınız, Çukurova Off road grubu olarak sizide aramızda görmek isteriz yakında etkinliğimiz var görüşmek üzere selmalar

Etkinlik tedayları likte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72690.0;topicseen

çok teşekkür ederim özerbey sağolun.aracın üzerindeki lastiklerin ebatı 235/75/15 mt serisi lastikler.ayna mahruti ile oynamadan maximum takılacak lastik ebatı budur.bunun üzerine çıkarsak arazi şanzımanı sj 410 kullanılmalı ve ayna mahruti değişikliği yapılmalıdır.çekişinde hissedilmeyecek kadar az düşüklük oluyor tabiki ama arazi performansı tek kelimeyle super.tavsiye ederim.

alihay' Alıntı:
Özer bey hayırlı uğurlu olsun aracınız, Çukurova Off road grubu olarak sizide aramızda görmek isteriz yakında etkinliğimiz var görüşmek üzere selmalar

Etkinlik tedayları likte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72690.0;topicseen

aracımın eksiklerini en kısa zamanda tedarik edip gezilere katılmaya başlayacağım
şu an araçda kiriko bile yok :D
lastik lerın durumuda araziyi kaldıracak durumda degil
bu haftayı da atlatırsam maddi olarak duze cıkarım
2 haftayada gezilerde buluşmak üzere ;)

tamertms' Alıntı:
çok teşekkür ederim özerbey sağolun.aracın üzerindeki lastiklerin ebatı 235/75/15 mt serisi lastikler.ayna mahruti ile oynamadan maximum takılacak lastik ebatı budur.bunun üzerine çıkarsak arazi şanzımanı sj 410 kullanılmalı ve ayna mahruti değişikliği yapılmalıdır.çekişinde hissedilmeyecek kadar az düşüklük oluyor tabiki ama arazi performansı tek kelimeyle super.tavsiye ederim.
Özer bey bey lastikleri araçta herhangi bir değişiklik yapmadan direkt olarak mı taktınız?Ben de yeni bir samurai kullanıcısıyım merak ettiğim çok şey var malum :smiley:

tolga bey ben tamer. aracın lastiklerini direkt takmadım 15cm yükseltme yaptım amartisörleri uzattım çok memnunum tavsiye ederim.

tamertms' Alıntı:
aracın lastiklerini direkt takmadım 15cm yükseltme yaptım amartisörleri uzattım çok memnunum tavsiye ederim.
uzun amortisörleri nasıl temin edebilirim fiyatı ne kadardır bende yükseltme düşünüyorum
bu arada sizin aracınızdaki lastikler orjınal janta rahat oturuyormu bende sipariş verdim 3 gun sonra gelicek lastiklerim
235,75,15

tamertms' Alıntı:
tolga bey ben tamer. aracın lastiklerini direkt takmadım 15cm yükseltme yaptım amartisörleri uzattım çok memnunum tavsiye ederim.
Kusura bakmayın bir isim karmaşası olmuş.Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.Bulunduğum yerde bu aracı bırakın modifiye etmeyi becerecek;doğru dürüst 4x4 tamiri yapan yer bile yok.Uşak'ın küçük bir ilçesinde yaşıyorum.Ağır off-road yapmayacağım için standart hali yeterli gelir diye umuyorum.Aklımda şu an için görsel modifiyeler var.Hard-top yaptırıp üzerine bagaj koymak,dodik, sis farı v.b.

önemli değil tolgabey .zaman zaman bizde karıştırıyoruz isimleri:smiley: samurai zaten ufak modifikasyonlarla ağır off road yapabilirsiniz bu aracın özeliiği bu zaten.

özer bey arka amartisörleri kartalın arka amartisörlerini kullandım önlere şahin vs.arkaları kullandım 10 numara oldu japonyadan getirsen bukadar uyumlu olmazdı :smiley: 4 amartisör 100tl yi buldu.acımızın jant zaten 15 olduğu için aldığınız lastikler çok güzel uyum sağlayacaktır.ama yükseltme şart

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR