2 yıldır üyeyim foruma, uygun araç olmadığından ve biraz da kendim vakiti ayarlayamamaktan herhangi bir geziye katılamadım. Ancak biraz da geziler kişilerin kendi aralarında haberleşmeleri ile oluşuyor gibi bir izlenim edindim. Sanırım öyle net bir plan program, önceden duyuru fazla olmuyor. Arkadaşlar gezi yapmak istediklerinde kendi aralarında haberleşip çıkıyorlar gibime geldi. Ancak planlı geziler de oluyor tabi, yılda 1-2 kez önceden tarih verildiğine denk geldim. Yazın değil kışın daha çok gezi yapılıyor galiba. Forumu düzenli olarak takip ederseniz İzmir'de veya Ege Bölgesi'nde bir gezi mutlaka denk gelecektir.
Ayrıca geziler genelde kamplı oluyor sanırım. Günübirlik git-gel, arada mangal türü kısa süreli aktivitelerden ziyade gece kamp yapmalı aktiviteler daha fazla galiba.
Moskwitsch'le Karagöl etrafındaki yollarda tek başınıza takılabilirsiniz. Yamanlardan Karagöl'e çıkın, orman yoluna girin, İzmir-Manisa yoluna kadar gidiyor. O orman yollarından Menemen-Manisa yoluna da çıkılabiliyor. Yağmur çamur olmadıkça altı yüksek normal bir araçla gidilebilecek yollar. Sessiz sakin, ıssız, bozuk yollar olduğu için şehir havasından çıkıp değişiklik yaşamak için ideal bence. Risk de yok pek. Bazı yerlerde telefon çekmiyor ama yolda kalsanız bile 3-5 saatte yürüyerek medeniyete ulaşırsınız
Son gittiğimde yolların biraz daha bozulduğunu gördüm. Ayrıca girişlere kesim sahasıdır girmek yasaktır diye yazılar asmışlar. Kimsecikler yoktu gerçi, belki kesim olduğu zamanlarda sokmuyorlardır.