KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,yaptıgım 2 araç da sürekli konaklamaya göre dizayn ettim,dilerseniz yandan aracı büyütme veya veranda gibi özellikler ile çok işlevsel bir araç da tasarlanabilir.
Henüz web sayfam hazır degil ama Facebook Elen Karavan isimli sayfamdan çalışmalarımı görebilirsiniz teşekkür ederim. el&en karavan
Zafer Uurndaş
0553 529 36 35
Teşekkür ederim
merhaba,
aynı düşücelere sahip birisi olarak araştırmalarımda ARKADAN MOTORLU minibüs ve otobüslerin artık karavana çevrilmediği bilgisine ulaştım..SALLY karavan ile araç içi dizaynı hakkında görüşmemde verilmişti bu bilgi..otobüs yada benzeri bir araç almadan önce bu konuyu araştırmanızı öneririrm..
birde araç içi için marine malzemeden 60bin tl fiyatı hangi firmadan aldınız ? çok düşük bir rakam gibi geldi bana..
hiç bir gelişme olmamıştır, sabit bir işe girmiş evlenmiş hatta çocuk sahibi olmuş ev kredisi ödüyordur... bir zamanlar düşünmesi hoş ama bir o kadar da boş bir hayal. emekli olup sahil kasabasında küçük bir yer ya da butik otel açma düşüncesi gibi hemen herkesin düşündüğü ama gerçekleştirenin çok az olduğu bir fikir. bir karavan yapayım hem iş yeri hem evim olsun.... olmaz demek yanlış olur, çok ama çok zor diyeyim