Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KUDİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,574

KUDİ

Göze batan çivi, çekici yer.
Yer
İzmit / KOCAELİ
Çok güzel olmuş bence

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

2c32tn.jpg

dc31jy.jpg

a836ff.jpg

d537dg.jpg

Etiketler
Ynt: Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

hüseyin abi'ye haber verin bakmasın buraya.. bende bile bu görüntü kalp çarpıntısı yaptı, benden daha fanatik olan onda kalp krizi yapar valla :smiley:
çok kötü bir çalışma olmuş..

G serisi dizaynını çok beğenen birisi olarak,,,
sadece FECİ olmuş diyorum..

arkadaşlar açıkçası bende beğenmedim ancak herkesin zevki kendine çünkü belkide aramızda bu şekil araca sahip bir arkadaşımız olabilir forumda bir kaç kez daha böyle pişti olmuştu kimsenin onurunu kırmamak için kırıcı ve alaycı sözler kullanmayalım.

sayın '' yosunbursa haklısınız tabiki..zevkler farklı biz yükseltmeye uğraşırız başkaları alçaltmaya vs.vs..
yanlız biriside çıkıp G serisine E 200 önü takarsa onada feci derim..yüzünede söylerim yani ;)

[attachment=1]
Bu bir e sınıfı
[attachment=2]
Bu da ml sınıfı
Zevkler tartşılmaz bende herkes gibi mercedesi severim toz kondurmam ama,
acaba firma g sınıfını bu şekilde üretseydi yinede sevmeyecekmiydiniz?Yinede hoşlanmayacakmıydınız.
Bence çalıma güzel olmuş belki mükemmel değil herkesin hoşlanacağı tip olmayabilir ama genede emek emektir.
Tabi tüm çaba ve uğraşın karşılığı taktir olmayabilir haklısınız ama yinede bir düşünün derim acaba
firma g sınıfını bu şekilde üretseydi yinede sevmeyecekmiydiniz?Bende ilk e sınıfının farlarını çok yadırgamıştım arabayı mahfettiler demiştim ama sonraları
hoşuma gitmeye başladı bu aynı mesele değil ama göz aşınalığı insana bazı şeyleri kabul etmek için bir faktör olabilir.
Yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.....sizin dediğiniz gibi olsun.

2009-mercedes-ml320-bluetec.jpg

YENI_M~1.jpg

sevgili kudi bey ben beğenmedim ve sevmedim.ama siz beğenip sevebilirsiniz..
ben G classeyi hülya avşar bindiği için sevmiyorum.farkındaysanız GL veya GLK demiyorum G diyorum..
onun köşeli hatlarını seviyorum, diff kilitlerini seviyorum,arazide yaptığı işleri sade ve işlevsel dizaynını seviyorum.
ileride böyle bir modifikasyon yapmak isterseniz siz benim düşüncelerimi dikkate almayın..

selamlar, saygılar..

bu zevk işi beğenmeyene beğendirmek i.in uğraşmamak gerekir bence,bu arada araç bence de kötü olmuş,,,

Bu durumda kötü birşeyi sırf karşımızdaki gücenmesin darılmasın diye iyimi diyelim açıkçası ben fikrimi söylerim dost acı söyler eğer karşındaki gerçekleri söylemiyorsa o senin gerçek dostun değildir.

PT Cruiser ile G Serisi arası bir karışım olmuş.

harcanan paraya ve emeğe yazık olmuş... yok hayır berbat olmuş bence ;D

görüntü olarak cok biçimsiz olmuş....ama birde içini görmek lazım ? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri