Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KUDİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,575

Etiketler
Ynt: Mercedes G Serisini Böyle Gördünüz mü?

Hay hay nadir abiiii ; işte size G 12 ( 6.233 ccm 514 kW (700 PS) ) süperrr

unutmadan bu araç benim olsun!!! " varsın kıroo desinler "

BRAbus G V12 S.jpg

yasarergun' Alıntı:
Hocam yanlış anlaşılmasın kıro sözü canım G serisini eşşeğe çevirenlere idi. Ayrıca yukarıdaki siyahı alayım kıro olmaya ben de razıyım :D

Yaşar Hocam iyi güzel de , senin okulun döner sermayesi bile güç yetiremez bu benzin düşmanına ;D

Evet çok güzel de ben almiyim, biz yaylaya gidince hem kalabalık oluruz hemde ormandan çalı çırpı toplarız malum geceleri soba (kuzine) yakar yün yorganı örtünürüz evet ağustos ta bile o nedenle ben buna ormandan çalı çırpı koymayacak olduğum gibi pabucum çamurlu olsa bile binmem o zaman akrabalarla ters düşerim bana küserler o nedenle istemem.(Hani olsada fena olmazdı birde beyazından) Gerçi ufukta land varya bakalım kısmet ne olur.
Kalın sağlıcakla.

Brabus böyle alakasiz jant koymazdi hayret
bence amacina uygun güzel bir araç olmuş. arazi araçlariyla cadde makinalarinin yanindan geçmez acayip zevkli bir şey Herkes bizim gibi çamur sevdali deil bence güzel olmuş.Bende talibim hatta beyazada talibim ama iç doşeme en azindan vişne curuhu olsun. :smiley:
Tabi bunlarin yaninda kanada ordusundakilerdende istiyorum bir tane kamp gezilerim için
Agir araziye girerken gene toyotayla devam ;)

mogzilla' Alıntı:
Yaşar Hocam iyi güzel de , senin okulun döner sermayesi bile güç yetiremez bu benzin düşmanına ;D

Hocam geçen çok yeni bir G'yi 23 000 e satmışlar. Daha doğrusu satamamışlar sanırım Ankaraya gitmiş buradan. Kaçırdığıma çok üzüldüm. Denk gelirse G'yi yakıt handikapına rağmen alabilirim. Bizim burada benzin de mazot da 2.5 lira :D , hatta bir ara benim arabaya LPG taktıracaktım hesapladım benzinle LPG'den daha az yakıyor vazgeçtim. Sağolsun Esad Oil :D :D :D

Brabusun hazırladığı G'ye o jantlar gitmemiş ama zaza dayının şahine süper giderdi. Jantlar doğru da araba yanlış sadece :D

mücahit sana katılıyorum biliyorsun ben hülya avşara rağmen G kasa aldım ama daha toplayamadım heziniyorsan bazı sitelerde görürsün halen bir kilit bulamadım slamlar kardeş

yaşar amca senden sonra beni aradı çok bozulmuş birkaç güne kadar getiremezse paramı verecekmiş . ama sen yinede bir 250 td .150 hp motora bak ıvr müsait olursan saygılar kardeş

Bayan arabası dedikleri bu olsa gerek =))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR