Mercedes G Serisi Seviyorum&Arıyorum&Alıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AEM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,538

AEM

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Bende sizler gibi Mercedes Benz G Serisi Seviyorum...
G serisi sevgisinin başka olduğunu düşünüyorum ve sizin gibi özel bir ilgi besliyorum.
Gezenbilir.com ile geç tanıştığım için kendimden utanıyorum, forum sayfalarının büyük bir çoğunluğunu okudum.
Bu kadar kaliteli, bilimsel ve doğru tecrübelerin olduğu bilgiyi bir arada gördüğüm için bu sayfalarda emeği geçen herkesi kutluyorum.
Ne yazık ki Mercedes G'nin değeri ülkemizde büyük bir kesim tarafından pek bilinmiyor, ama ne mutlu ki bizle bu ilgiyi büyüterek gerekli değere sahip olmasına katkıda bulunabiliriz.
Gelelim asıl konuya: G Serisi Arıyorum...
Yıllardır bir G serisi sahibi olma düşüncesine sahibim, bu düşüncem artık gerçeğe dönüşmek üzeredir.
İnternet satış sitelerinde bakıldığı zaman çok farklı araçlar var, bir çoğunun araç sahibi ile uzun zamandır görüşüyorum ancak açık söylemek gerekir ise hiçbirine içim ısınmadı ve kanım kaynamadı. Aklım bundan 1 sene önce almayı kıl payı kaçırdığım 1996 model GD290 kaldı. Araç oldukça düzgün, iyi kondisyonda ve sorunsuzdu fakat almak kısmet olmadı. Bu aracın fiyatı oldukça, özellikle belirtmek isterim ki oldukça uygundu. Sahibi ile görüştüğümde gerçek fiyatların (30,000TL satıldı) civarlarda olduğunu söyledi. Yani şunu söyleyebiliriz ki satışta olan araçlara istenilen fiyatlar ile satılabilen araçların fiyatları arasında dağlar kadar fark vardır.
G Serisi alıyorum...
Benim birinci tercihim 4 LWB olması ve şanzımanının otomatik olması, açıkçası ilk aşamada benzinli veya dizel olması benim için farketmez. (1986-1997)
Eğer sizin bildiğiniz internet sitelerindeki haricindeki araçlar var ise veya tavsiye edebileceğiniz başka bir araç var ise bana buradan bildirmenizi önemle rica ederim.
Aracı görüp beğenirsem araçta herhangi bir sorun yok ise anında notere gidip işlemleri tamamlayabiliriz.
Kesinlikle söylemek isterimki ben aracıma en kısa zamanda sahip olup tadına varmek ve mutlu olmak istiyorum.
Bu süreçte bana yardımcı olursanız, çok sevinirim.
Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Hepinize hayırlı ve Güzel günler.
Herşey Gönlünüzce olsun..
Ali
05344600000

G.jpg

Etiketler
Ynt: Mercedes G Serisi Seviyorum&Arıyorum&Alıyorum...

üyelerden " Cemço " ile temasa geçmeni tavsiye ederim.O sana yardımcı olabilir bu konuda ;)

redlucifer' Alıntı:
üyelerden " Cemço " ile temasa geçmeni tavsiye ederim.O sana yardımcı olabilir bu konuda ;)

Bilgi için size teşekkür ederim, "Cemço"'ya mesaj yolladım kendisinden rica ettim ve yardım istedim.

:smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Önerebileceğiniz yukarıda yazdığım özelliklerde bir araç tavsiye edebilecek ve yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.

Yıllardır hayalini kurduğum G'me en kısa zamanda kavuşmak istiyorum...

Aracı beğendikten sonra hemen noter'e gidip üzerime aldıktan sonra plaka işlemlerini de yaptırtıp, bir parça yaşarken cenneti görmek istiyorum.

Latifeli yaklaşımım bir yana gerçekten hayırlısı olsun ama, param hazır değilken fırsatı kaçırdım! Param hazır fırsat çıkmıyor :-[

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Ali

[[size=10pt]size=10pt]Fırsat olunca Fırsat olmaz...

Fırsat olunca da Fırsat olmaz...
[/size]​
[/size]

:eek: :( ;D​

sahibinden com.da botastan cıkma beyaz g serılerı var sanırım antalyada satılık bı bakın ıstersenız fıyatları uygun. Ama durumu ıcın birşey diyemem.

acaglar' Alıntı:
sahibinden com.da botastan cıkma beyaz g serılerı var sanırım antalyada satılık bı bakın ıstersenız fıyatları uygun. Ama durumu ıcın birşey diyemem.

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz ve cevabınız için size çok teşekkür ederim.

İnternet satış sitesi üzerindeki ve piyasadaki bütün araçlar bilgim dahilindedir, araç sahipleri ile de kontak halindeyim ancak şuana kadar aklıma yatan olmadı.

Ben Botaş'tan çıkma yerine sahibinden olan veya iyi kondisyonda olan bir araç almak istiyorum.

Birkaç araçtan haber bekliyorum ama bakalım hayırlısı...

Umarım en kısa zamanda yeni araçlar çıkar!

Hayırlı günler,

Ali

sevgili AEM...öncelikle hakkında hayırlı olan aracın olmasını dilerim. sizde takdir edersiniz ki nasibiniz de ne varsa o sizin olacaktır...bende botaş veya şantiyelerde kullanılmış araçları tavsiye etmem. mümkün olduğunca yeni araç almanı tavsiye ederim... arabam.com da 2001 g 500 var muhakkak ki görmüşsündür, yakıt ve vergi eksileri var ama bir çokda artısı var... bilmiyorum ne düşünüyorsun....her şeyin hayırlısı ...kal sağlıcakla...

bahsettiğim araç hakkında herhangi bir bilgim yok...düşünürsen iyi araştırmak lazım...

TAŞKIN' Alıntı:
sevgili AEM...öncelikle hakkında hayırlı olan aracın olmasını dilerim. sizde takdir edersiniz ki nasibiniz de ne varsa o sizin olacaktır...bende botaş veya şantiyelerde kullanılmış araçları tavsiye etmem. mümkün olduğunca yeni araç almanı tavsiye ederim... arabam.com da 2001 g 500 var muhakkak ki görmüşsündür, yakıt ve vergi eksileri var ama bir çokda artısı var... bilmiyorum ne düşünüyorsun....her şeyin hayırlısı ...kal sağlıcakla...

Merhaba Taşkın Bey,
Güzel dilekleriniz için size çok teşekkür ederim.
Mutlakaki hepimiz hakkında hayırlısı olsun, nasip-kısmet ise umarım en kısa zamanda olur.
Kısa bir bilgi vermem gerekir ise şuanda aktif olarak kullandığım 2 tane aracım var. G kasayı yeni bir aile bireyi-araç olarak zevk ve keyif aracı olarak yıllarca yormadan,yıpratmadan, hassasiyet ile, gerekli renovasyonla bakımlı olarak kullanmak istiyorum.
Herkesin kendine göre ayırdığı bir bütçe vardır, daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi bundan 1 sene önce 1996 model G290 alma fırsatını kaçırdım.
Gerçekten çok temiz ve çok iyi durumda olan bir araçtı, sahibi ile de dost olmuştuk ve bana 30.000TL'den bıraktı. Ben o zaman aracı alamayınca başka bir kişi sahip oldu :(
(Kendisine hayırlı-uğurlu olsun...)
Piyasadaki fiyatlara baktığımız zaman fiyatlar oldukça şişmiş durumdadır, buna istinaden fiyatları önce Bindirip sonra biraz İndirince indirim yapmış oluyorlar, bu da sağlıklı olmuyor.
Böyle oluncada ya araçlar satılmıyor ya da doğru fiyatı araçlar hemen satıldığından dolayı piyasa yeni araç yüzü görmüyor.
1986-1996 arasındaki araçlar ile yakından ilgileniyorum ve doğru araç karşıma çıktığında hemen almak istiyorum.
Önemli olan aracın durumu ve kondisyonudur. Araç bakımlı olduktan sonra fiyatta anlaşmak kolaydır.
2001 Model tavsiye ettiğiniz araç ve diğer 2000 modelli araçları biliyorum. İstenilen fiyatlardan onlarda çok düşüyorlar, ancak ne yazık ki bir çoğu sorunlu araçlar.
Model yaşı ilerlediğinde, elektronik ve teknolojik aksamları arttıkça araçta çıkabilecek potansiyel masrafların meblaları da oldukça artmaktadır , vergisi, yakıtı ise cabasıdır.
Bu yüzden bu fiyatlara çıkarak böyle bir bütçe ayırmayı pek düşünmüyorum. (Sıfır alsam, en güzeli ama bu zamanda 195.000Euro gerçekten çok zor :eek:)
Cevabınız ve desteğiniz için size tekrar çok teşekkür ederim.
Hayırlı günler,
Sevgiler,
Ali

rica ederim Ali bey,tekrar hayırlısı olsun diyelim..alamadığın araç içinde çok üzülme...canın sağolsun...Allah gönlüne göre ,daha iyisini versin inşallah...selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR