Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri
selam arkadaslar, 463 camurluklar 463 tamponu gerektirmez arkalar hic problem degil,sadece on camurluklar 460 i far altlari hafif modifiye ister. fiber oldugu icin cok lkolay bir islem arkadaslar.
463'un camurluklar tahminen 460[1985'e kadar ] 2cm daha dar ve daha kibar durur. cok genis lastik takmak istemezseniz idial. 1986 sonrasi 460 modelin camurluklar 463'den 1cm daha genis.
G55'in camurluklar ilk seri 460 camurluklardan biraz daha genis, ama tuv icin sart tabii...ve lastikler tam canavar gibi zaten
ingiliz'in cok dogru ve meshur bir lafi var.. " less is more...."
Ynt: Mercedes G 1986*460 Serisi İçin Çamurluk Dodikleri
Bizim dodikler çok dışarda kaldı farkındayız. Kalıbı benim cj nin arka dodiğinden alındı ;D Toplamı 240 TL ye mal oldu. Offsetli jantlar geldiğinde, lastik en az 7 cm dışarı çıkacak o zaman bu kadar sırıtmaz sanırım.