Mercedes Benz G- Class G- Wagen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cartop Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,934

cartop

Kamp II
Yer
Ankara
Web
www.cartopsgw.com
Mercedes G wagen Kulübünden uzun zamandır ses seda yok. Hüseyin Beyden G lerle ilgili güzel haber ve bilgiler alıyorduk ama uzun zamandır yazmıyor. Hüseyin bey ve diğer G tutkunlarından resimler, etkinlik fotoğrafları ve yeni çalışmaları hakkında bilgi alalım.
En son katıldığımız ve katılımı yüksek olan Bolu Aladağlar Kış Kampı etkinliğiyle ilgili resimler.....
Wintercamping001-1.jpg
[attachment=1]
AladaglarKKamp015-1.jpg
[attachment=2]
Wintercamping040-1.jpg
[attachment=3]

Etiketler
Ynt: Mercedes Benz G- Class G- Wagen

Diğer etkinliklerimizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25089.40
ve http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25562.40
linklerinden takip edebiliriz.
index1.jpg
[attachment=1]
smalldscn0261vn41.png
[attachment=2]

güzel kareler abi aracın arkasındaki siyah kısımı sizmi yaptırdınız? maliyeti ne oldu ve nerelerde yapırılabilir acaba?

Siyah kısımdan kastınız tavan ve arka bagaj kapısı ise, kendim yaptırmadım. Aracın orjinali bu şekilde. Üst kısmı portatiftir, fiberglastan yapılmıştır. İstenirse üstü açık araba haline getirilebilir.

abi, merhaba. coktandir bisey yazmadim kusura bakma :-[ bu aralar cok yogunum diye sesim solugum cikmiyor... yakinda eski hizimla devam ederim insallah.

senin attigin bu super resimleri simdi fark ettim ::smiley: cok guzel bir etkinlik olmus.

selamlar.

Evet Hüseyin, ne yaptığını merak ediyorum, işleri toparladınsa G Wagen meraklıları yeni gelişmeleri bekliyor. Bu arada paslanmaz çelikten aracıma port bagaj yaptırdım. Araç üstü Çadırımın portatif merdivenini, masa, sandalye, off road gereçlerini koyabiliyorum. Yakında da istetme lastiğinin üst kısmına su bidonu için, portatif konsol yaptırıyorum.

Modifiye resimlerini bir an önce görmek istiyoruz.
gd300010.jpg
[attachment=1]
gd300012.jpg
[attachment=2]
gd300016.jpg
[attachment=3]

abi,harika olmus !

simdi anladim tavana nasil yerlesdirdin tenteyi. cok saglam gorunuyor.. onden arkaya giden kollar onden roll bar'a monte mi? yoksa sadece tavana vidalandi?

yakinda resimler baslaycak abi...

hazirlikli olun..

cabrio'm bam baska bir goruntu aldi, ben bile iki kez bakiyom bazen :D

Önden arkaya uzanan kollar tavan delinerek vidalandı. Çaprazlama kolların ( cross bar ) üzerine de çadırı U bağlantı elemanlarıyla bağlıyorum. Gerçekten sağlam, bu haliyle off road yapıyorum.
Paslanmaz çelikten aracıma signal guard grill yaptım. Bir çiftini de Newyork Brooklyn'e gönderdim.
sinyalguardgrill049.jpg
[attachment=1]
sinyalguardgrill045.jpg
[attachment=2]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.