Mercedes 300 GD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan indian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,646

Etiketler

Ynt: Mercedes 300 GD

merhaba bende de bir tane 300 gd var 1987 model 5 kapılı benim sorunun fren sistemi bulamıyorum bodrumda yaşıyorum parça sıkıntım var nasıl ne şekillde bulabiliriz acaba bir yardımda bulunurmusunuz??
[attachment=1]

12588126_lhz.jpg

Merhaba Bodrumlu arkadaş,benim de 300 gd nin fren sorunu vardı,birçok usta dolaştım,sonunda iyi bir frenci buldum,westinghousenin içini değiştirdik( Bosh marka) fren çok iyi oldu,usta Ankara da tel 0312 3941579 cep 0542 587099 FRENCİ MESUT USTA
Kolay gelsin.

teşekkürler ilgin için cep telini bir daha emrekose1907@gmail.com a atarmısın sana zamet ustanın

Mercedes 300 GD - hakkında

mercedes 300 gd kullanıcılarına;
potansiyel bir 300 gd alıcısı olarak sorularıma cevap alabileceğimi umuyorum....
Normal asfalt yolda ortalama bir seyir süratinde(90-100 ? km/h) motor devri hangi aralıklarda oluyor ve bu kosulda aracın yakıt tuketim değerleri nasıl ? Ayrıca mıcır köy yolları ve toprak tarla yollarında kısacası asfalt dışında yakıt tüketim değerleri nasıl? Şehir içi trafik kullanımında ivmelenmesi nasıl?
Kısaca günlük kullanım için uygun ve ekonomik bir araç mıdır?

İşim gereği sıklıkla köy yollarında,tarla yollarında seyir ediyorum....300 gd alsam mı diye kara kara düsünmekteyim

Teşekkürler...

ti_fun' Alıntı:

Bugün bizzat satılık bir 300 gd yi deneme amaçlı kullanarak sorularımın tümüne cevap buldum. Sürat konusunda tatmin olamadım.Sürekli arazi kullanımı için uygun olabilir ama ara sıra asfaltta kullanmak gerektiğinde benim kullanım amacıma uygun olmadığını gördüm...w460 serisi dizel versiyonlar ile ekonomik anlamda rahatladığım dönemlerde sadece arazi aracına sahip olmak istediğim zamanlarda tekrar ilgilenmek üzere vedalaştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR