Mercedes 300 GD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan indian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,645

indian

Karanlığa karıştım sevgilim gölgen olabilmek için.
Yer
İzmir
Web
www.serkangul.com
86 Model 300 GD ye sahibim 6 aydır kullanıyorum. Siteyide tesadüfen buldum. Aracı burda (Ordu'da) Çambaşı yaylası jeep şenlikleri ve Fatsa Jeep Şenliklerinde bolca deneme fırsatı buldum. Girip çıkmadığım dere hendek çamur kum kalmadı nerdeyse. Araç beni müthiş derecede etkiledi.
Şimdi bnurda deneyimli ve bilgili arkadaşlara sormak istediklerim vardı. 300 GD arazi şartlarında çok iyi olsada konfor yönünden çok kötü. (Zira BMW 96 model 740 il aracımı satıp üzerine de biraz para ekleyip 300 GD yi aldım.) Bu araca klima taktırmak istiyorum ama nasıl yaparım nasıl bir kilima takarım bilmiyorum. Bana bu konuda bilgi verecek kimseyide bulamadım.
Teşekkürler. (aracın fotoğraflarınıda eklerdim de heralde webde foto olmadan ekliyemiyorum.)

Etiketler
Ynt: Mercedes 300 GD

Merhaba öncelikle hoşgeldiniz, arazide çok yetenekli bir araca sahipsiniz. Ancak konfor konusunda birazda aracın yaşından dolayı haklısınız... fotoğraf ekleme konusunda yardım için buraya bakabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1020.0.html

Helal olsun sonunda bir G serisi fanatiği çıktı :smiley:
kullandığınız araç gerçekten 4x4 araçlar arasında en babası...
3kapı mı 5kapı mı?
klima konusunda mercedes'e uyan markalar var bildiğim kadarı ile...burada da araştırmak lazım.
Fotoğraflarınızı en kısa zamanda bekliyoruz...

Selam ben de Ordu da oturuyorum.
G 500 kullanmıştım araç gerçekten mersedesler arasında en çok hoşuma giden modeli.
doğru mu bilmiyorum ama 45 derece yan yatmaya kadar devrilmiyormuş.
Açıkcası ben bu aracı öyle çamurlu yollara vurmazdım :smiley:

Araç 86 model olduğunde tamamen mekanik bir yapıyo sahip. o yüzden arıza ve benzeri konularda oldukça rahatım. G 500 kadar pahalı bir araç değil.

Bende çok seviyorum bu Mercedesleri, sahibinden.de bir kaç tane var ama baya iyi paralar istiyorlar. Arazi performansı nasıl?

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ne yazık ki sorununuzla ilgili bildiğim tüm çözüm yolları İstanbul'da :(

Selam VİtaEsMorte; şirketimiz istanbul merkezli. Ordan bir kaç kişi kolaylıkla yönlendirip parça malzeme temin ettirebilirim. Eğer G class araçlar için bildiğin atölyeler vs. varsa adres tel. gibi bilgiler verebilirsen sevinirim.

G serisi servisi değiller, işleri oto klima, her türlü araca klima takabiliyorlar.

EOE Oto Klima 0216 415 8932

Koyuncuoğlu Oto Klima 0212 286 9551

Gönül Isı 0312 278 0442

Cönger Oto 0312 278 71 48

Erol Oto 0312 278 12 56

Sayın İndian,
Ben deniz de artık 1987 model GD 300 MERCEDES, üç kapılı bir araca sahibim.Gerçekten etkileyici ve güven verici. Alman tankı ile ünlenir. Otto adındaki bir Alman, bir milyon kilometre yapıp dünyayı dolaşmış.
Bende sun roof var, dolayısıyla klima taktırıp orjinalitesini bozmak istemiyorum.Şu anda plaka çıkarmak ve eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum.
Aracım, 2000 yılından beri gümrükte yattığından kilometresi sadece 13 600 ( onüçbin altıyüz ). Keyifle sürebilme fırsatı olacağına inanıyorum. GD 300 MERCEDES sahiplerine selamlar.

1987 MODEL GD 300 MERCEDESİM VE ÜSTÜNDE ÇADIRIM.
rooftoptent307.jpg
rooftoptent151.jpg
rooftoptent100.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR