Marmot Oracle-North Face Tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan f1hakkinen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,859

f1hakkinen

Ana Kamp
arkadaslar merhaba,
yilda bir kac defa trekking yapmayi dusunuyorum .(cok buyuk capli bir sey degil) bunun icin bir mont alacagim.fakat, alacagim montu gunluk hayatta da kullanmak istiyorum. iki marka arasinda kaldim. marmot oracle ve north face venture. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? adrenalinde marmot oracle alacaktim ama siyah rengi bitmis. sizin tavsiyelerinize gore 2 markadan birini alacagim. north face de turkiyede pek bulunmuyor. varsa da fiyat cok pahali. yurtdisindan alabilirim.
tesekkur ederim.
saygilar...

Etiketler
Ynt: Marmot Oracle-North Face Tavsiye

TNF'i tavsiye ederim ama Venture Jacket yurtdisinda da zor bulunur cunku cok satiyor . The North Face yakinda turkiyeye gelicek .

arkadaşlar the north face Türkiye'ye geldi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3198.0

burdan bakabilirsiniz.

windstopper kis ayinda kullanima uygun degilmis.
onun yerine venture hyvent modeli var. icindeki polar kis mevsimi icin. istenirse cikarilip yagmurluk gibi de kullanilabiliyormus.
hakelav.com.tr den sordum.
venture hyvent i alacagim ama fake olmaz insallah.

Arkadaşlar bende bir soru soracağım İstanbul Forum yanında her türlü doğa sporu ile alakalı ürünün satıldığı bir magaza açılmış.
Arkadaşlarla gezdik iki windstopper arasında kaldık biri kalın ve içindeki polar kaplamada kalın diğeri ise ince ve iç polar kaplaması yok denecek kadar az.
Benim bu ürünleri almak istememim sebebi, treking esnasında normal pamuk atlet üzerine normal polar, üzerine sıradan bir yağmurluk kullanıyorum; Buda baya ter yapıyor. Ben çok soğuk olmadıkça üşümem ama hiç kullanmadığım bu ürünlerin kullanım amacını tam bilmediğim için bilgi rica edeceğim.
Yani windstopper nasıl kullanılır yağmurluk yerinemi, mont mu, polar yani kazak gibi birşeymi olmalı mantık olarak? altına bir şey giyilirmi yoksa direkt termal içlik üzerinemi giyilir, darmı olmalı genişmi?
Şöyle anlatayım yürüşte oluşan ter sorunun önüne geçebilmek için nasıl bir giyim tarzı oluşturmalıyız, hangi katmanlardan oluşmalı yani?
Termal içlik üzerine windstopper giysek nasıl olur yoksa araya tshort gereklimidir, windstopper üzerine artı bir mont yada yağmurluk gereklimi?
Çok karıştırdım ya neyse siz anladınız kesin ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri