Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makalu huskynin ürünlerini kopyalayan bir marka kalitesi konusunda yaptığım araştırmalarda ve sorduğum insanlarda bulduğum cevap genellikle aynı kalitede olduğuydu. Kullanıcı yorumları da genellikle olumlu ama sizin de kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ediyorum.
bende kendimce araştırdım, valla bu markayı kullanan çok kişiye rastlamadım ama yakından gördüm ve katlanmış hali hacim olarak HUSKY 'ye göre çok büyük geldi bana, sonuç olarak ne olursa HUSKY den şaşmamaya karar verdim
hahaha valla çok sabrettim biraz para biriktirdim o yüzden şuan alıyosan bir kere al en iyisini al politikasını uyguluyorum ;D çadır içinde evolite K2 ile husky falcon arasında kaldım ona da karar verdim mi tamamdır ;D
Ben kendim için çadır bakarken bayağı yüzsüzlük yapıp çadırları kurdurdum. Falcona 2 kişi artı eşyaları fazla gelir diye düşünüyorum ama sizde kurdurup bakın bana küçük gelen size normal gelebilir.
yok vallahi hiç bakmadım evolite markalı çadırlara bu arada sadece ürünler hakkında fazla araştırma yaptığımdan ve gezip gördüğümden biliyorum çok daha bilgili insanlar vardır forumda eminim. Ama bana soracak olursan kullanıcı yorumları artı sizin ürünü görüp denemeniz en büyük etmen.