Magellan’ın Tek Yetkili Temsilcisi olan Geomatics Group’tan Ödüllü Oyun!

Mesajlar
16
Tepkime Puanı
0
Gezenbilir.com işbirliği ile 29-30 Haziran – 1 Temmuz’da gerçekleşecek olan 5. Bolu Doğa Sporları ve OFF-ROAD Festivali’ne sayılı günler kala son hazırlıklar hız kesmeden sürüyor! Geomatics Group sponsorluğunda gerçekleşecek olan GPSTURK Navigasyon Oyunların’da derece yapan doğa severleri birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

1.lik Ödülü; 950 TL değerinde Magellan Triton 400 GPS
El Tipi GPS’teki zengin ve yenilikçi yaklaşımı ile Triton 400 Denizcilik, Doğa Sporları vb. aktiviteler ile şehir içi kişisel kullanımlarda; GPS, pusula, RASTER harita yükleme, noktaya fotoğraf ekleme, Google Earth’de planlanan rotayı GPS yükleme olarak kullanılabilen komple çözüm.

2.lik Ödülü; 250 TL Değerinde GPSTURK SL350D Navigasyon
Piyasanın en güçlü işlemcisi ve GPS alıcısı bu ürünle bir araya geldi. Küçük boyutları ve üstün özellikleri ile adres sormaya, kaybolmaya son!

3.lük Ödülü; 200 TL Değerinde GPSTURK M1200+ Bluetooth USB GPS
USB bellek boyutunda, online veri toplama özellikli, batarya ve anteni dahili yapıda, küçük Bluetooth özellikli datalogger GPS alıcısıdır. Dahili hafızasına offline olarak kişi/araç izlemek için otomatik olarak iz, koordinat, hız ve zaman bilgilerini kaydeder.

www.geomaticsgroup.com
 

Etiketler