Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tiyek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,605

tiyek

Kamp I
Yer
İSTANBUL
Web
groups.yahoo.com
Program organizatorumuz Ali Fuat Celikkan abi nin fotograf makinasindan sectiklerimiz asagida..

http://picasaweb.google.com/tiyekx/Karadeniz2009II?authkey=Gv1sRgCNvq4ezNx8zD6AE#

Dogu Karadeniz yayla translari ve Macahel program akisi ozetle su sekilde olmustur;

08.08.2009 Sabiha Gokcen hava limanindan St. 07.00 de Trabzona hareket ettik.Ucak biletlerini onceden aldigimizdan ekonomik oldu..Istanbul-Trabzon yol 1,5 saat suruyor..Trabzon dan otobusle Ardesen e yaklasik 1,5 saatlik bir otobus yolculugu..sonrasi hizmetlerinden ziyadesiyle memnun kaldigimiz PATULYA otele yerlestik..orada Hasan Onder bey bizi karsiladi 2 gun rehberlik yapti..o gun ogle sularinda Arhavi deki MENCUNA selalesi,CIFTE KOPRUler,FIRTINA vadisi gezileri yaptik..otele tekrar donup Antalya li arkadaslarimizi karsilayarak onlarla Ayder yaylasi na Zuhreler ile bulusmaya,bolgeyi gormeye gittik..aksam yine Patulya otele donerek guzel bir aksam yemegi yedik ..

09.08.2009 kahvaltidan sonra Firtina deresinde RAFTING..oradan CAT a hareket ederek CANCIK pansiyona yerlestik.. aksam yemegi oncesi Cat ta 2-3 saatlik bir aksam yuruyusu yaptik..

10.08.2009 erken saatlerde Cat dan ayrildik..ELEVIT yaylasina arabayla ulastik..etraf cok sisli oldugundan yuruyusu TROVİT ten baslattik PALOVIT e 4-5 saatlik bir yuruyus..kimimiz cadir da kimimiz kahvede kimimizse Osman dayida konakladi..

11.08.2009 kahvaltimizi aldik,cadirlar toplandi..esyalar katirlara yuklendi..AMLAKIT yaylasindan HAZINDAG yaylasina 6-7 saatlik bir yuruyus..parkur son derece keyifliydi..Hazindag i biz gidince sis basti..konaklamak icin cadir kurduk..

12.08.2009 kalan kumanyalarimizla hafif bir kahvalti yapip cadirlari topladik..istikamet POKUT ve SAL yaylalariydi.. yuruyus genelde cikis oldu,esyalari katirlar tasidi..Sal ve Pokut cevresini sisten pek goremedik..Pokut ta yeni acilan doga motel de cay icip biraz isindik..aracla BORCKA ya hareket ettik...BORCKA da Grand Baraj otel de konakladik..

13.08.2009 kahvaltidan sonra MACAHEL hareket.CAMILI koyu,TEMA VAKFI ARASTIRMA enst.ziyareti,MARAL SELALESİ vardi o gun programda..Mevlud Pansiyonda konakladik..

14 08.2009 kahvaltidan sonra EFELER ve GORGIT yaylalarindan gecerek BEYAZSU yaylasina vardik ,Isa nin evinde konakladik..

15.08.2009 kahvaltidan sonra YILDIZ dagi yuruyusu.. YILDIZ golu gezisi.. tekrar BEYAZSU yaylasina donduk..

16.08.2009 pazar kahvaltidan sonra BEYAZSU yaylasindan hareket ettik.. KLASKOR yaylasi-ATANOGLU yaylasi uzerinden KARAGOL e ulastik...cok uzun bir yuruyustu,tahminimce 25 km..esyalarimiz Karagol e aracla tasindi..Golde sandal sefasi yaptik..Cevresinde 1-1,5 km.lik yuruyus ehh ayaklar alisinca bir kere..

17.08.2009 pazartesi kahvaltidan sonra KARAGOL den hareket ettik,once Borcka da sabahin 10 30 unda doner!!,sonra Cayeli Lale restorant ta tum Karadeniz yemekleri yenildi..Rize den gecerken Hasan bey e ugradik..Trabzon kent merkezinde soyle bir kac saatlik sehir turu attik hediyeliklerimizi aldik..aksam St. 19.05 ucagi ile Istabul Sabiha Gokcen e donmus olduk..

*program suresinde yaklasik 120 km.lik yuruyus yapmis olduk..
maliyetimiz ucak dahil 800-850 lira kadardi..

Nazan OZHAN
ROTA Doga Sporlari ve Kulturel Aktivite Grubu

Etiketler
Ynt: Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009)

merhaba,

dun 10 gunluk Dogu Karadeniz yayla trans-Macahel seyahatimizi basariyla tamamlayip
Istanbul'a donduk..

Ekip 3 u Antalya Todosk tan 12 kisi olup sorumlu Ali Fuat Celikkan agabeyimizdi. .

bolgeye bu (2008-2009) 2.seyahatim oldu,devami da gelecek gibi gorunuyor..

sizinle Karadenizli bir turizm gonullusu suuuper rehberimiz Hasan Onder in gozuyle seyahatimizden
bir kac kare paylasmak istiyorum ..

album Hasan ONDER;

http://picasaweb. google.com/ tiyekx/Karadeniz 09#

Ali Fuat abiye kusursuz organizasyonu icin tesekkur ederim.

Nazan OZHAN

Merhaba
Seyahatiniz çok güzel geçmiş.Fotoğroflar harika Karadeniz'i özlemişim.
Bende sizinle gezmiş kadar oldum.Karadeniz seyahayi çok eğlenceli geçer.Oranın insanlari çok candan ve hareketli olduğu için her günü ayrı bir eğlence olur.AyrıcaYaylaların puslu havasına bayılıyorum.
Ayaklarınıza kollarınıza sağlık.Bir dahaki seyahatinize ben de gelmek isterim.
Nice güzel gezilere..

REZZAN :eek:

Keyifli bir gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler.. . ;)

Mükemmel bir gezi olmuş tebrikler.
Gerçekten karadenizi görmek lazım. Benim bu seneki planlarım arasında karadenizi gezmek vardı ama olmadı.
Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Rezzan hanımında dediği gibi bir sonraki gezinize bende katılmak isterim.
Hepinizin ayağına ve yüreğine sağlık.

Selamlar, ben aranıza yeni katıldım gerçekten resimler mükemmel ben'de çok isterim birdahaki sefere katılmayı çok eylenmişsiniz ne güzdel :smiley:

Sayın tiyek
Fotğraflara bakmaya doyamadım vallahi, mükemmel gezi olmuş.Resimleri seyreden bukadar haz alırsa oralarda gezenlerin aldığı duyguları tahmin etmek bile zor bence.

tiyek' Alıntı:
merhaba,

dun 10 gunluk Dogu Karadeniz yayla trans-Macahel seyahatimizi basariyla tamamlayip
Istanbul'a donduk..

Ekip 3 u Antalya Todosk tan 12 kisi olup sorumlu Ali Fuat Celikkan agabeyimizdi. .

bolgeye bu (2008-2009) 2.seyahatim oldu,devami da gelecek gibi gorunuyor..

sizinle Karadenizli bir turizm gonullusu suuuper rehberimiz Hasan Onder in gozuyle seyahatimizden
bir kac kare paylasmak istiyorum ..

album Hasan ONDER;

http://picasaweb.google.com/tiyekx/Karadeniz09#

Ali Fuat abiye kusursuz organizasyonu icin tesekkur ederim.

Nazan OZHAN

Tebrikler arkadaşlar çok keyifli bir aktivite gerçekleştirmişsiniz. Umarım bir gün bizede nasip olur....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri