lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,142

Etiketler
Ynt: lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

Kaner'in elinden geçmişse rahatlıkla alınır.
Ama niye Lada Niva?

cj yi çok seviyorum ama dah yüksek model ve şehir içindede kullanabileceğim bi araç arıyorum..kafamda xj vardı onunda fiyatı ve vergisi çok..nivaya kilit zor bulunuyor diyorlar..bulursam arazide de müthiş olucağını düşünüyorum..

Aracı satan Kaner kilit işini de çözdü. Torsen tipi LSD kilit (%80) getiriyor Rusya'dan.
Testleri yapıldı (Kaner dışında 14 yıldır Niva kullanıcısı bir arkadaşımız da hem asfaltta hem arazide denedi), ziyadesiyle ehven. Kumandalı ya da sabit kilide bence gerek kalmadan o konu çözülmüş oldu.

Lakin yine de CJ'nin heybeti yoktur Niva'da. Bunu biliyor olmalısınız..

Arkadaşım Niva sürekli 4 çekerdir.yol güvenliği için niva daha iyidir.subaru bile sürekli 4 çekerdir yalnız onun tek farkı orta difransiyel kilidi yoktur.Nivanın 3 tane difransiyeli vardır.Nivanın farkı kilit sayesinde daha zor şartlarda mücadele eder.jiiplerse orta difransiyeli yoktur.yalnızca 2 difransiyeli vardır.jiipler normal yolda sadece arkadan çekiş yaparlar,kilitlendiğinde önü devreye sokar.sonuçta nivada jiipte kilitli iken arazi canavarı olur.Niva kilitsizken bile orta difransiyeli sayesinde sürekli 4 çekerdir.

lada benım kullandığım arazi araçları arasında ayrı bir yer tutar.sıra ile lada-cj5-vitara-l200 .kondisyonu süperdir ancak bence fiyatlı.

hersey iyi guzel de , benim bildigim bu arac satildi.

merhaba
arazi aracı merakı yenı basladı bende artık sıra almaya geldı dıye düşünüp araştırmaya basladım...fakat hala kararsızım görüntü olarak cj 5 ler çok güzel ama çok sorun yaşarsın dıyorlar sonucta en yenisi 30 yasında ne kadar elden gecmiş olsada bi metal yorgunluğu halıyle var lada lar herhalıyle guzel fakat kaporta sorununu düşünüp fazla yaşlı olmayan bir aracın fıyatları yüksek alternatif olarak pajero ve ya vitara düşünüyorum ama hala karar veremedim. Sizinde fikirşerinizi öğrenmek isterim bu arada amacım şehir içi ve hafta sonları arazi bütcesıde 10,000 ila 12,000 arası zaman konusunda ve arazi aracları konusunda fazla bilgi ve tecrubem olmadığı ıcın uğraştırmayacak temizlikte bir şey olması önemli.....şimdiden ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR