LR Pick Up'ı Station Hale Getirmek Masraflı Olur mu?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,385

nordic1903

Grizzly Bushcraft
Yer
Kavacık - Istanbul
Web
www.imageresim.com
Arkadaşlar , bu gayet yararlı site sayesinde gün geçtikçe bilgi dağarcığım gelişiyor..Az önce okuduğum bir yazıda arkadaşlardan biri hurda LR toplamanın çok masraflı olduğundan ve harcanan paranın çok altında bir piyasası olduğundan bahsedince bütün planlarım değişti.20 dk öncesine kadar Ankara Yenimahallede 3750 TL'ye satılan hurdalara bakarken şimdi daha iyi halde ( 9000 - 10000 TL ) aralığında araçlara bakar oldum..Bu aralıkta iyi görünen birkaç LR pick up var ..Engin bilgilerinize sığınarak soruyorum ; Pick Up'lar Station 110'lara döndürülebilir mi ? maliyeti ne olur ?

Şimdiden teşekkür ederim...

Cenk SARIKAYA

Etiketler
Ynt: LR Pick Up'ı Station Hale Getirmek Masraflı Olur mu?..

madem 9000-10000 lr lık araçlar bakıyorsun pick up la uğraşma git kapalı kasa bir araç all neden pich up alıp kapatmayı düşünüyorsun?

Ben de tam onu yazacaktım...
Vaktinde araştırmıştım, komple ana taban falan değişiyor pickuptan stationa çevirmek için. Ciddi masraflı oluyor yani. Hiç uğraşmayın 8-12 aralığında düzgün 110'lar var...

bencede o fiyat aralıklarında birtane alınn 5-6 bin masraflaa zehir gibi olurr o araç

Hurdadan alınan tabiri mümkünse fıs fıs boyanıp 11-1200 TL ye alacağın araç yerine ,ne yapılacağını bildiğin ve ne kadarını tamamlayıp güvenle bineceğin bir araç yaratmanı dilerim.KENDİ ARACINI KENDİN YAP...

LAND ROVERercan 029.jpg

Resim 102.jpg

Resim 116.jpg

tabikide öyle ben de mke den aldım kendım sıfırdan yapıyorum
fakat 9000-12000 tl ye aldığı araç ı da kendisi yapacak emin olsun ;D

Ankara şaşmazda satın alınmdıkdan sonra soyulan bir aracın üzeriden şalamayla yakılıp tenekelere doldurulan çelik macunları gördüğümde araç sahibinin dolan gözlerini hatırlıyorum...En az onun kadar üzüldüm ama elden gelen birşey yok...Eksiklerini tamamlamak için yardımcı olabildim sadece...Aracın tabanına ve göğüsüne beton dökülmüştü...Pek polyestere benzetemedim....

LAND ROVERercan 022.jpg

niye öyle bişey yaptılarr :( ben vururdum her halde o adamlarıı ;D ;D
siz aracınızın göğüs kısmını ne ile kapladınızz?

kendinden yapışan poliüretan - sünger karışımı bir malzeme ..Hem içeriden hemde dışarıdan kullandı nakşi usta..Sadece kaput içinde aşırı sıcakda biraz sorun yaşadık..Onun haricinde sıcak ve gürültüyü %50 kesti diyebilirim...

peki göğüs e tamamen yapıştımı yanii arasına su falan alırsa nem yapar ve çürütürr yani tamamen yapışan bişey mi

gürültünün en fazla olduğu havuz(avadanlık) içleride kaplandı...Kapı içleride...

LAND ROVERercan 092.jpg

LAND ROVERercan 189.jpg

LAND ROVERercan 029.jpg

çok temiz yapılmışşş yapanların emeğine ve ellerine sağlık güle güle kullanın benim araç şu an boya aşamasında :(

sadece motor kaput altında problem yarattı onun haricinde çok kuvvetli yapıştı henüz açma yapmadı

LAND ROVERercan 033.jpg

LAND ROVERercan 097.jpg

New_Resim 073.jpg

sağolun... bu izalasyon işini araştırıyorum pek dışardan yapma taraftarı değilim su alır endişesi var ben de içerden kesin yapacağım amaa bakalım sıra ona gelsin helee :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR