Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
selamlar arkadaşlar. iki gündür internete giremedim. iki gündür yanıtsız bıraktığım için özür dilerim. biraz mahcup hissetim kendimi. yardım olarak ne gerekiyorsa seve seve yaparım. burada ki arkadaşlara ayrı bir saygım var. rumuzları hatırımda kalmadığı için şimdilik isimlerini zikredemiyorum. fakat kıvanç bey,erdinç bey sakyüz, mohawk ve voyvoda4 nickli değerli arkadaşların yorumları bana oldukça yol gösterici olmuştu.
şimdi taze fakat tam oturmamış bir disco deneyimim var. diğer ifade ile hala anlamaya, araca ısınmaya, benimsemeye çalışıyorum. deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım.
hatta sayın archway disco almaya karar verirseniz vaktiniz olursa sizi kayseriye davet ediyorum. buyurun gelin bizzat aracı test ederek kanaatınızı rahat oluşturursunuz. çünkü ben almadan önce yakından görme ve test etmeyi vb merak ediyordum. tl yazıyorum(505 265 7454) ararsanız özeldende görüşürüz. linkdeki aracı ve diğerlerinide görüşürüz.
4x4 gerçektende bir yaşam tarzı. insanlar sorduğunda izahını kişilere göre yapıyorum. mesela ''siz sanki hergün dağa taşamı gidiyorsunuz ''diyorlar. bende gidememe ihtimaline karşı tedbir alıyorum, aracım olsunda gidemesemde olur diyorum.
ilk defa arazi aracı alacakmışsınız. gezenbilirdeki duayenleri dikkatle takip etmenizi öneririm. hepsi bu işin uzmanları. hangi araç olursa olsun 4x4 ve arazi meselesi bu platformda gayet güzel izahını buluyor. ben çok istifade ettim etmeye devam ediyorum.
benim ilk aracım Suzuki idi. zihnimin bir uzunda disco vardı. fakat bir türlü cesaret edemiyordum. bütün riskleri aldım. ne olacak sanki dedim. birden kendimi disconun içinde buldum pişman da değildim. tabii kayseride olmanın bazı dezavantaşları yok değil.
şimdilik selamlar