LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhangider Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,249

Etiketler
Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

Benimde anahtar kırılmıştır. Yedek anahtar var mı ?

yedek de yok

reg  sony 002.jpg

reg  sony 001.jpg

Merhaba :
Anahtarınız kırıldı mı? yoksa metal kısmı bu şekilde mi çıktı acaba?
Eğer çıktı ise sağlam bir yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz. Bir daha çıkmayacaktır.

1315821079.jpg

$T2eC16h,!)QE9s3HG-8jBQidOoEMPg~~60_1.jpg

Enis ustayı yakalamışken soralım.
Aracı 2 günden fazla açmayınca uzaktan kumanda ile kapılar açılmıyor. Aracın dibinden bile denesem açmıyor.
Sürücü kapısına anahtarı takıp çevirerek açıp tekrar kilitleyince ise uzaktan kumanda ile açmaya başlıyor. Yedek anahtarda da durum aynı. Pili bitmek üzere diye değiştirdim ama durum değişmedi.
Yabancı forumlarda, İngiltere dışı ülkelerde frekans çakışmasından kaynaklanabileceğini okumuştum.
Böyle bir sorun yaşadınız veya duydunuz mu?

Bu gunlerdeki hava sicakliginin dusmesi ile ilgisi olmali.
Sahsi fikrimdir.Benim Terrano'da da ayni sorun oluyor.
Bu gunlerde havalar guzel gidiyor sorun yok.

Merhaba birkaç defa başıma geldi,hastane yanı askeriye yanı gibi yerlerde araç kumandası çalışmıyordu baktığımızda o bölgede araç kullananlar aynı şeyden muzdarip.Böyle bir şey olabilir.Araç uzun süre kalacak ise yerini değiştirip denemeniz.Diğer şekilde soğuk hava ile ilgili şikayet şimdiye kadar duymadım ama olabilir de,bunların haricinde arıza kaydı okutarak arızayı teşhis etmeye çalışınız... Saygılar.

Aynı sorun bende de var, hava soğukken uzaktan kumanda etki etmiyor. Ama anahtarla bir kere çevirince uzaktan kumanda çalışıyor. Galiba mekanizma donuyor

İyi bari, yalnız değilmişim :smiley:

Sanıyorum anahtarımın pili zayıflıyor. Bizde yolda kalmayız inşallah.

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım

merhaba
konuyu hortlatacagim ama
sabah basima gelen bir durumu sizinle paylaşmak isterim hava oldukça soğuktu Antalya ya gore tabi aracimin kumandasi calismadi kapiyi anahtarla actim bu seferde alarm çalmaya basladi içeri girip kontagi cevirdim ama marş basmadi tekrar asagi indim aracin kapisindan anahtarla kilitledim alarm sustu bende biraktim :smiley: anahtarin pilini değiştirdim ama ancak aksam deneyebileceğim soğukla ilgisi nedir bu durumun ve neden araci anahtarla actigimda alarm devreye giriyor? garip bir durum kafam karisti kumandanin pili biterse dağin basinda olsak ne yapacagiz ?

schweps' Alıntı:
Enis ustayı yakalamışken soralım.
Aracı 2 günden fazla açmayınca uzaktan kumanda ile kapılar açılmıyor. Aracın dibinden bile denesem açmıyor.
Sürücü kapısına anahtarı takıp çevirerek açıp tekrar kilitleyince ise uzaktan kumanda ile açmaya başlıyor. Yedek anahtarda da durum aynı. Pili bitmek üzere diye değiştirdim ama durum değişmedi.Yabancı forumlarda, İngiltere dışı ülkelerde frekans çakışmasından kaynaklanabileceğini okumuştum.
Böyle bir sorun yaşadınız veya duydunuz mu?

bu uygulama bende basarisiz oldu yazdigim gibi alarm sustuktan sonra defalarca arka kapı camından denedim sunroofa yakin bir sekilde fakat sonuç olumsuz

Sonuç farkeder mi bilmiyorum ama, kapı kilidini anahtar ile açıp (kapıyı açmadan yani alarmı öttürmeden) tekrar anahtar ile kitledikten sonra kumanda ile açmayı denediniz mi? Bende bu şekilde sonuç vermişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR