Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rampadacore Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,724

rampadacore

men dakka dukka
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
1
Yer
İstanbul
Merhaba, 4X4 arayışım devam ediyor. Bir kaç aydır yazılanları ve eski mesajları sürekli okuyorum. LR Disco nun tutku olduğunu ve bazı kronik sorunları olsa da üyelerin araçlarını çok sevdiklerini görüyorum. Ben sanayi vs çok bilen çok giden biri değilim. Ağır offroad yapmayacağım, daha çok kır gezileri, karda kışta abant, kartepe, sülüklü göl gibi yerlere gidebileceğim bir araç arıyorum. Belki ilerleyen dönemde offroad hastalığı bulaşır ve buna göre modifiye edebilirim. Disco II ler gençliğimden beri hayalini kurduğum bir araç. Aynı zamanda subaru forester otomatik, d-max otomatik, wj 2.7 de bakıyorum ama hiçbiri disco kadar heyecanlandırmıyor.

Linkteki aracı tanıyan bilen var mı? Bir kaç aydır satışta ama satılmama nedeni ne olabilir, fiyatı makul mü? Aldığımda ilk bakım maliyeti ne olabilir? Alır almaz değiştirmem gerekenler nelerdir? Bu aracı görmeye bir usta ile birlikte gidip sonra da bu işlerin acemisi olarak o kişiye emanet etmek istesem kime gitmeliyim? Bu gibi sorularda siz değerli üyelerin yardımını rica ediyorum.


http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2001-land-rover-discovery-2-lpg-li-208633462/detay
 

Etiketler

Ynt: Linkteki Discovery 2 3.9 Aracı Almalı Mıyım?

Ben Ocak ayından beri 2003 D2 Td5 kullanıyorum. Hanım ile ortak kullanıyoruz daha doğrusu. V8 hakkında fazla tecrübem tok ama Td5'ine gerçekten aşık olduk. Disco bahsettiğiniz araçların tamamından farklı bir kulvarda bence, hemen hemen hepsinden daha sorunlu olabilir genelde, ancak çözülmeyen hiçbir sorunu yok ve parçaları genelde ucuz. Bulunmayan parçalar için de inanılmaz çok çıkma parçası mevcut. Hem günlük kullanıma, hem hobi kullanımına uygun, tek araçla işi çözebileceğini ender araçlardan. İstanbulda Maslakta Oto Mekanikten Hüseyin Bey ile iletişime geçip hem alırken hem sorarken destek alabilirsiniz. Belki aracı tanıyor bile olabilir, veya elinde farklı bir alternatif olabilir. Ben şahsen kmsi manyak düşük olmadığı müddetçe V8 tercih etmezdim, ama kişisel tercih ve aşkmeselesi bunlar...
 


İlanın yanınlama süreci bitmiş.. Bakmiş oldugun araca yakın bir araç bende var 4.0 V8 1 aydır kullanıyorum bana dert olcak bişey çıkartmadı ama araçtan araça herşey degişir.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Mesajlar
1,524,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst