Öncelikle üslübunuza dikkat edin, "saldırdınız mı" nasıl bir itham böyle?
Bence çantanız bu konuyu açan arkadaş için yetersiz, nedenini size şöyle açıklamaya çalışayım;
benim dikkatimi çeken en önemli husus çantanın sırt kısmındaki çelik /alüminyum parçanın olmaması, ( ya da siz söylemeyi unuttunuz ) ki bu parça trekking çantaları için olmazsa olmazlardandır.
Diğer bi nokta çantanın üstünde yer olmaması, güvenli bir şekilde sadece çantanın altına eşya sabitleyebilirsiniz, bunun dışında çantanın ön tarafındaki klipslere eşya sabitlemeyi düşünüyorsanız "90 liraya değmez " dediğiniz çantanın klipslerine ne olur Allah bilir.
Ayrıca dakika 3:00 da gösterdiğiniz o noktalar eşya sabitlemek için değil çantanın vücuda oturmasını sağlamak içindir,
Konuyu açan arkadaş bu çantayla Ölüdeniz - Çıralı rotasında yürüyecek diye tahmin ediyorum.
Dolayısıyla çantanız belki araçla gidilen kamplarda ya da günübirlik trekking yürüyüşlerinde kullanılabilir ama, bence ciddi bi kamp için yetersiz.