Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan house33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,564

house33

Zaman akip gidiyor, ne yaparsan oda seninle kalır
Yer
Tarsus
Bu etkinlige katilim ucretsiz olup dogayi seven, koruyan bireyler icin
organize edilmiştir.

Buluşma Yeri : Antalya - Kumluca otogari 31 Agustos saat 06.00 -08.00 arasi olarak belirlenmiştir.

Yuruyus Programı ve Kamp Yerleri - Tarih : 31.08.2012 - 02.09.2012
1.Etap : Mavi Kent - Gelidonya Feneri (15 km)
Kamp Yeri : Gelidonya Feneri
2.Etap : Gelidonya Feneri - Adrasan (13 km)
Kamp Yeri : Adrasan Sahili
3.Etap : Adrasan - Olympos / Cirali (16 km)

İsteyen katilimcilarla beraber likya yolu yuruyusu sonrasi 02-05 Eylul tarihleri arasinda Olymposta anlastigim bir kamp yerinde kamp kuracagiz. Kampa katilmak istemeyen katilimcilar 3 etap sonrası memleketlerine ugurlanacaktir.

Olymposta Kurulacak Kamp Yerinin Ozellikleri
ücretsiz sebilimizden içme suyu, ücretsiz sınırsız Wi-Fi, ücretsiz şarj (mobil phone, notebook vb, ) duş ve tuvalet ortak kullanımda olmak üzere kendi çadırınızda konaklama kişi başı 10TL'dir.

Katilmak isteyen katilimcilar benimle iletisime gecmesi onemli duyurulur
Saygilarimla Omer DARENDE
Iletisim : 0555 590 54 53

Etiketler
bu zamanlarda likya yuruyusu yapmak isteyenler icin surekli ayni seyi belirtiyorum .. o sicak havada o yol yurunmez Antalya'da yasayan biri olarak soyluyorum .. en ters tarihi secmissiniz.. o zamanlarda golge bile 41 derece olurken 1 km bile yuruyemezsiniz .. bortu bocek'de cabasi
ki illa gidicem derseniz goruceksiniz ki kamp yapacaginiz olimposta bile gece yatarken terden uyuyamayacaksiniz..ki likya yolunda aksam bile yuruseniz nefes dahi alamayabilirsiniz

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Oneriniz icin tesekkur ederim, Bende Mersinde yasiyorum ve bu sicaklarda burada 5-6 saatlik bisiklet turu yapiyorum. Likya yolunca cekecegimiz tek sknti su sorunu olacak gibi, onuda fazladan su alarak halledecegimize inaniyorum.
Insallah skntisiz bir sekilde etkinligi sonlandiririz

anliyorum mersini iyi bilirim ancak bizi burada mahveden nem orani ornegin urfanin kuru 60 derece sicagini antalya"nin 35 derecesine degisirim cunku oran 100 de 70 ile 100 de 100 nem arasinda degisiyor .. ozellikle geceleri gunduzden daha cok terliyoruz cunku hava daha basık ve nemli oluyor sırıl sıklam gezmeye alişamak imkansiz:smiley: biz de ekim sonunda kate clow ile birlikte gidecegiz isterseniz bize katilabilirsiniz (tabiki bir işiniz olmazsa)

Tesekkur edeirm onerileriniz icin, bakalim etkinligi tamamlayabilecek miyiz.

Teklifinizi cok begendim. O etkinlige katilmaktan seref duyarim. Simdilik uygunum. Etkinligin tarihi netlesince haberlesirsek ona gore ayarlarim kendimi gelme durumum yuksek suanda ...

Tamamdir ben likya yoluna gidip geldikten sonrada tekrar iletisime geceriz tekrardan, Ben Omer DARENDE telefonum 0555 590 54 53 Mersin - Tarsusta yasiyorum Eczaciyim. kendinize iyi bakin

Merhaba:smiley: Bu Nisan'da Likya yolunun Ovacık-Kaş arasını yürüdük arkadaşlarla. Devamını sonbaharda yapmak istiyordum ben de. İsmim Arzu, mail adresim curarzu@gmail.com. Kasım sonunda düşünülen yol için bilgilendirirseniz ve Kaş sonrası varsa rotanızda, ben de katılmayı isterim.

Ömer Bey, sizin rotanız tam da istediğim yerler. Ancak güneş bütün enerjisini ve sevincini alıyor o yolda insanın. Daha geç bir tarihe erteleme durumunuz sözkonusu olursa o yolla da ilgilenirim. Dilerim iyi havalara denk gelirsiniz.

Selamlar,

Ilginiz icin tesekkur ederim Arzu Hanim ama belirlenen tarihler arasinda gidecegiz. Ilgilenirseniz haberleselim yukarida iletisim bilgilerim yaziyor . Tarihte degisen bir durum olursada ben size bildiririm.
iyi gunler

Arkadaşlar öncelikle başarılar dilerim..Mayıs 2012 de ovacık-kaş arasını yürümüş fotograflamış ve günce tutmuş biri olarak sunu söylemeliyim ki..

Likya yolu her mevsim yürünebilir ama nisan-mayıs-ekim-kasım ayları tercih nedeni olmasının sebebi bu dönemlerde hava sartları yürüyüş için iyi olması yanısıra renk-su-meyve-çiçek acısından daha zengin oldugu için..eger yürüyüşünüzün görsel açıdan daha zengin ve yürüyüşten daha fazla zevk almak istiyorsanız bu zamanı tercih etmek gerek..

Ben mayıs 2012 de ovacık-kaş arasını 7 günde tamamladım,benden sonra bu yolu yürüyecekler içinde naçizhane parkur bilgileri hakkında detaylı bilgiler de verdigim günce tuttum..su-konaklama-zorluk ve parkurların paftalarını da içeren..

Eğer günceyi okuyup parkur bilgileri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz veya harita paftalarını indirmek isterseniz.. www.metintuzun.com.tr adresimden yazılar sayfasından okuyup bilgilenebilirsiniz..Umarım faydası olur..Ekim 2012 de Kaldıgım yerden Kaş-Adrasan arasını 7 günde yürümek için rota ve hazırlık çalışmalarım devam ediyor..iletişim mtntzn@gmail.com Saygılarımla

Merhabalar,

Herkese kazasız bol eğlenceli yürüyüşler. Hırs yapmadan sakin sakin, keyfine vararak yürümenizi tavsiye ediyorum.

Tüm parkur detaylarını www.likyayolu.org adresimizde bulabilirsiniz.

Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bizim amacımız hatıra, bizden sonrakilere ışık tutmak.

Selam ve sevgiler

Altuğ

Cok Tesekkur Ederim Altug Bey,

Guncelerinize baktim, sanki gitmis kadar oldum. Cok guzel paylasimlar. Ellerinize saglik.. Insallah bende gidip geleyim boyle bir gunce hazirlarim.

Bu Etkinlikten once yani 26 Agustosta 5 gunluk bir yuruyus daha ayarladim Fethiyeden Kalkana kadar plani yaptik. Daha sonra Mavi kenten bu 3 gunluk programi yapacagim baska bir arkadasimla insalalh sknitiz sekilde tamamlarim.

Iyi gunler

Omer

merhabalar bende yıllardır bu yolu yürümek istiyorum ama tarihler ya uymadı ya da hep bu kadar sıcaklara denk gelen tarihler oldu forumda antalyadan yazan arkadaşın da dediği gibi bu tarihler sizi sıcaklardan ötürü çok zorlayacaktır helede kamp yüklü yürüdüğünüzü düşünürseniz gerçekten işkenceye dönüşebilir eğer tarihleri biraz daha ileri alma imkanınız varsa bunu tercih edin derim böylece [/glow]katılımcı sayınızda artar bende dahil olmayı isterdim tarihler nedeni ile kararsızım teşekkürler iyi yolculuklar

Ömer Bey teşekkürler güzel sözler için. Umarım kazasız, dertsiz tasasız tamamlanır.

Dikkat ederseniz biz de günde 20-30 km. yürüyoruz ancak fazlası için çabalamıyoruz. Aslında 30 bile çok çünkü yemekler, molalar bile kısa kısa olabiliyor. Dinlenmeye fırsat olmayabiliyor.

Bizim forumda YANINIZA ALINACAKLAR bölümünü detaylı okursanız belirttiklerimizin haricinde yanınıza alacağınız ocak, tencere olacaktır. Bz ısıtmalı yemek yememeyi tercih ettik bunları taşımama pahasına. Malum ağırlık önemli.

Güzel ve sıhhatli bir yürüyüş için çanta 15 kg. geçmemeli (yanınızda taşıyacağınız su dahil). Çok şeyden feragat etmek lazım.

Tabii mevsimler de önemli. Az bir güneş bile tüketiyor insanı....

Arkadaşlar Ekim 2012 de Likya yolunun Kaş - Adrasan arasını yürümek için hazırlıklar devam ediyor..

Fethiye - Kaş arasını yürüyecek arkadaşlar bu parkurların yol-su-konaklama - harita paftaları ve detaylı güncesine www.metintuzun.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz..

Ayrıca bu etaplarda çekimlerini yaptığım hd kalitesinde genel bilgi ve uyarı videoları birkaç gün içinde yayınlayacagım..

Umarım faydalı olacak..Sonbahar Ekim Ayı içerisinde yürüyüş yapacak arkadaslar mail adresimizden veya buradan organize olalım.

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR