Likya Yolu için Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan traycilker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,207

traycilker

Yeni Üye
Likya yolunda yürümenin benim için tutku halini aldığı ve buna sabırsızlanığımı belirtmek isterim. İstanbul Üniversitesinde okumaktayım. Yaşım 21. Likya yolu için arkadaş arıyorum çünkü çevremdekilere teklif dahi etmedim. Amacım sanırım İstanbul'un herşeyinden uzaklaşmak. Daha önceden bireysel uzun yürüyüşlerim oldu ancak hiç bu kadar uzun bir olaya niyetlenmemiştim. 4-5 ağustos arası başlayıp yaklaşık 20-25 gün kalmayı düşünüyorum.

İlgilenen varsa cevap atsın arkadaşlar. Foruma yeni kayıt oldum, ayrıca merhabalar.

Etiketler
5 Ağustosta Likya yolunda yürümeyi tavsiye etmem, Sıcaktan hararet yapma ihtimalin çok yüksek :smiley:) Likya yolu ekim sonu - kasımd birde nisan mayıs aylarında iyi olur

Veykar'a katılıyorum. Antalya'da yaşıyorum ve buralar çok çok sıcak, Likya yolunu Ekim'den önce kesinlikle tavsiye etmem. Ayrıca yazın su kaynakları kuru, su ihtiyacı ise çok yüksek olacak, bu yüzden litrelerce su taşımak gerek. Gitme konusunda ısrarlıysanız çok acı çekmeyi de göze alın.

Arkadaşların da dediği gibi ağustos en olmayacak zaman,yürüyüş eziyete dönüşür,2011 eylülünde ovacık-letoon etabını yürüdüm çok zorlandım,2012 haziranda kaş-demre etabını yürüdüm havaların bulutlu gitmesi biraz şansımaydı ki fazla zorlamadı güneş ve birazda etap fazla yükseklere çıkartıp indirmedi..şubat-mart-yada ekim-kasım en ideal zaman yürümek için,bende kısmetse ekimde bir daha düşücem yollara :smiley:
Lafın özü gezi programını tehir etmende isabet etmiş olursun derim..

bahsettigin tarihlerde o yolda 1 km yuruyebilirsen(gece dahil)sana bravo derim ..Antalya'da yaşayan biri olarak evimin balkonunun en golge kizminda termometrem dün 41 dereceydi .. ki bir de nem dolu geceler vardir ki bitmek bilmez .. o 41 dereceyi ararsin ..

merhaba ahmet .. likya yolunda yurumek ııcn arkadas aradıgını gordum ama msjı attıgın tarıh cok eskı onu farkettım. hala lıkya yolu yurume planın vara ve gerceklestıremedıysen ben gelebılırm . cunku bende otaraflarda kamp kuracagım bı arkadas arıyordum

Ynt: Likya Yolu İçin Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

ağustos 11-17 arasında yürümeyi planlıyoruz iki kişi olarak, yol arkadaşlarımız olursa güzel olur diye düşündük. var mı bize katılmak isteyen?
ayrıca metintuzun, sitenizi inceledim, çok güzel ve düzenli bir şekilde hazırlamışsınız, emeğinize sağlık. planımızı oluştururken epey faydalandık sitenizden.

Umarım bir faydam olmuştur..Eğer tarih zaman sorununuz yoksa Ekim ayını tercih edin..Hem daha serin olur hem nemden daha az etkilenirsiniz hem de su ve su kaynağı sorunu yaşamazsınız..Şimdiden iyi yolculuklar dilerim..

çok teşekkürler. maalesef zaman sıkıntımız var. yoksa kesinlikle ağustos ayını seçmezdik ama çok hevesliyiz ilk defa yürüyeceğiz, sıcak nem bize işlemez biz yürüyeceğiz diye dik kafalılık ediyoruz :smiley: döndüğümüzde çok sıcaktı ama kesinlikle değdi diyeceğimize şimdiden eminim.

Merhaba Arkadaşlar ;

Ramazan bayramı boyunca; Çıralı, adrasan , olympos, beldibi yaparak tatilin son gününde otostopla geri dönüş ise otostopla yapılması planlanıyor.

Şuanda bi ben varım. katılmak isteyen mail yada mesaj atabilir.

Bilgilerinize;

Bol şans.

Merhabalar. Gecen sene yarıda bıraktıgım lıkya yolunu bu senede yurumek ıstıyorum. Tarıhler bana uygun gıbı gozukuyor. yuruyuse nereden baslamayı dusunuyorsunuz ?
O na gore eşlik edebilirim. ek olarak Metın beyın sayfası cok guzel ve paylastıgı bılgılerden gecen sene cok işime yaradı. Tekrardan Metın beye buradan tesekkur edıyorum.
supertrump03' Alıntı:
ağustos 11-17 arasında yürümeyi planlıyoruz iki kişi olarak, yol arkadaşlarımız olursa güzel olur diye düşündük. var mı bize katılmak isteyen?
ayrıca metintuzun, sitenizi inceledim, çok güzel ve düzenli bir şekilde hazırlamışsınız, emeğinize sağlık. planımızı oluştururken epey faydalandık sitenizden.

suradan devam edelim arkadaslar isterseniz . likyayi yurumek isteyen cok ama bolunmus herkes ayri ayri acmis.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89126.0

ben de mutlaka yurumek istiyorum. kimler kesin gelmek istiyor. bir sayim yapsak iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR