Merhabalar , yakın bir zamanda kısmet olursa hafif arazide ve kışın beni zorda bırakmayacak bir araç almayı düşünüyorum. Bir süredir araştırıyorum ve benim için en uygun seçeneğin cherokee olduğuna karar verdim. Sanırım bu kasa kj olarak adlandırılıyor.
İlanları günlük kontrol ediyorum şu an yayında olan tüm ilanları inceledim sanırım.Sizlerinde fikrini almak istiyorum.Tavsiye edeceğiniz önereceğiniz araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ben şu ilandaki aracı beğendim.Sorgulama yaptırdım araç son 1.5 yılda 2-3 bin km yol yapmış sadece.Daha önce lpg uygulanmamış.2002 Jeep Cherokee 3.7 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 297672881
-Bu araçlarda özellikle dikkat edilmesi gereken kronik bir arıza var mıdır?
-Lpg bu motorla uyumlu mudur?Uyumlu ise hangi markayı tavsiye edersiniz?
-Bakımları pahalı mıdır? Parça sıkıntısı yaşatır mı?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için .
İlanları günlük kontrol ediyorum şu an yayında olan tüm ilanları inceledim sanırım.Sizlerinde fikrini almak istiyorum.Tavsiye edeceğiniz önereceğiniz araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ben şu ilandaki aracı beğendim.Sorgulama yaptırdım araç son 1.5 yılda 2-3 bin km yol yapmış sadece.Daha önce lpg uygulanmamış.2002 Jeep Cherokee 3.7 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 297672881
-Bu araçlarda özellikle dikkat edilmesi gereken kronik bir arıza var mıdır?
-Lpg bu motorla uyumlu mudur?Uyumlu ise hangi markayı tavsiye edersiniz?
-Bakımları pahalı mıdır? Parça sıkıntısı yaşatır mı?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için .