LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,937

itfaiyeci

dostluk kazansın
Yer
karagümrük
MERHABA arkadaşlar 97-98 honda crv almaya niyetimiz var ama le....es...i .... diye ayrılmış bunlar arasındaki farklar , artıları ve eksileri nedir.Bu araçlar gazda ve benzinde ne yakar,yedek parça sorunu var mı yan sanayi parça bulunur mu,parça fiatları ve ustalıkları nelerdir.vb bilgilerinize şmdiden teşekkür ederim saygılarımla

Etiketler
Ynt: LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

aralarında açılır tavan (sunrof) deri koltuk gibi farklar var. artılarını saymakla bitmez. gazda 250 yakar 2.1 gaz fiyatına göre. her 15-20 binde bir sübap ayarı yaptırırsın. yedek parça sorunu yok. rahat bulursun ama pekde lazım olmaz sana. sorunsuz bir araçtır. lakin yedek parça fiyatları pahalıdır. ama dediğim gibi sanayinin yolunu unutursun araçı alınca. genelleme yaparsak bir yılda 1 sefer sanayiye gider diyelim x parçasını 100 tl ye alırsın. başka modeller 5 sefer gider aynı x parçasını 30 tl ye alırsın. yani genelde ucuzdur. tavsiye ederim

Merhabalar araç benzinde şehiriçi 40 krş lpgde 20 krş yakar bakımları masraflı değildir parça sorunuda yoktur Türkiyede tutulan marka olduğu için parça fiyatları makul düzeydedir servisi bana heryönde sorunsuz araç dedi 100 binde bir trigger ister motor ve şanzımanları sorunsuzdur kolay kolay bir şey olmaz dedi ustam bana ben aracı aldığımda 173 bindeydi 170 binde periyodik bakımı yaptırılmış aracıma sadece klima gazı bastırdım :smiley: şeytan kulağına kurşun keyifle kullanıyorum aracı birde üzerindek isistem sıralı lpg değilidi ben sıralıya çevirttirdim oda tamamen benim isteğim.

Güncel evet arkadaşlar bu donanımları bilen yokmudur:?
Hangisi iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR