Lassa 600 - 16 Ok 144 Lastikler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YILMAZLASTİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,159

YILMAZLASTİK

Kamp I
Yer
İSTANBUL
Web
www.yilmazlastik.com
ok-144 lassa 600-16 lada nivalara özel.
türkiyenin her yerine ücretsiz kargo.
istanbul içi montaj ve balans hizmeti.
fiyatlar ve taksit seçenekleri için online mağazamız www.yilmazlastik.com u tıklayınız.

Product_MainImg_35_Image[1].jpg

Etiketler
Ynt: Lassa 600 - 16 Ok 144 Lastikler

Fatih selam mert ben büyükçekmeceden ,land rover için senden federal lastik almıştım 4-5 ay önce
bir sorum olacak bir arkadaşımda 97 ford mustang var 4 jant 4 lastık arıyor uygun fiyatlı
lastıkler önler 235 yada 245-17 arkalar 265-275 17 olacak şekilde
jant ta parlak 5 kollu 127 inç
uygun fiyatlı olması lazım tabiiki markanın önemi yok araç 97 model yardımcı olabılirmisin teşekkürler

Ynt: Lassa 600 - 16 Ok 144 Lastikler

2.mahmut' Alıntı:
Fatih selam mert ben büyükçekmeceden ,land rover için senden federal lastik almıştım 4-5 ay önce
bir sorum olacak bir arkadaşımda 97 ford mustang var 4 jant 4 lastık arıyor uygun fiyatlı
lastıkler önler 235 yada 245-17 arkalar 265-275 17 olacak şekilde
jant ta parlak 5 kollu 127 inç
uygun fiyatlı olması lazım tabiiki markanın önemi yok araç 97 model yardımcı olabılirmisin teşekkürler
97 model mustangların bijon aralığı 5x114.3. 5x127 yazmışsınız ama eminmisiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR