Landrover Türkiye Distribütörüne İletmek İstedikleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trinitya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396

trinitya

Yeni Üye
Araçlarınızla ilgili tüm düşüncelerinize ihtiyacım var.
Gelecek hafta Türkiye Distribütörü ile tanışmaya gidiyorum otelim adına. Türkiye'de 2010 yılında yapmayı planladıkları 8 organizasyon var.
Türkiye'de ne konumdalar, LandRover sahipleri ve/veya LandRover sahibi olmayı isteyenlerin düşünceleri gibi konuları iletmek istiyorum kendilerine.
Mesajlarınızı bekliyorum.
Bu arada ben de bir LANDROVER TD4 2003 Sahibiyim :smiley:.

Şerife Aşkın AKBURAK

Etiketler

Ynt: Landrover Türkiye Distribütörüne İletmek İstedikleriniz

Bir dostum bir LR aldı. Kısa süre sonra da yeni kasa çıkacağı için mevcut kasanın fiyatı yaklaşıl 10000 euro düşürüldü. Dostum kendisini, cebinden parası çalınmış hissetti.

Böyle hissedince de cepten para çalana söylenecek türde bolca laf etti LR Distribütörü için.

Bu durumların iyi düşünülerek promosyonların yapılması lazım.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR