Arkadaslar merhaba,
Ben meslegim geregi bir jeep almak istiyorum ve daha onceki deneyimlerim ve bir anlamda da arazi icin iyi oldugunu dusundugum bir Land Rover seris III bir ikinci el araba almak istiyorum. Aracta araziye uyum acısında bir takım degisiklikler yapacagım. Benim sorunum su anda piyasada olan araclar ve bunların nitelikleri uzerine. Sonucta seri III dusunmemin nedeni kısa sase olması. Artı yaklasım, uzaklasma ve yan megil acılarının diger bir cok araca gore daha iyi olması. Ancak sorun yakıt tuketimi. Sonucta ikinci el piyasasında bir takım dizel donusumlu ve LPG donusumlu araclar var.
-Oncelikli sorum bu seri arac alırken oncelikli olarak neye dikkat etmem?
- Ikinci soru dizel modifiyeli araclar ne kadar uyumlu?
- Benzin motorlu araclarda LPG ne kadar performans gosteriyor?
- Benzinli motor yerine dizel motor degisimi yapabiliyormuyum?
- son sorum benzinli bir Land Rover a sıralı LPG takma sansım var mı?
Sonucta alacagım seri III arac 1972-1982 arası olacak ve ona gore tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim.
Simdiden tesekkurler,
Gürsel Sunal
Ben meslegim geregi bir jeep almak istiyorum ve daha onceki deneyimlerim ve bir anlamda da arazi icin iyi oldugunu dusundugum bir Land Rover seris III bir ikinci el araba almak istiyorum. Aracta araziye uyum acısında bir takım degisiklikler yapacagım. Benim sorunum su anda piyasada olan araclar ve bunların nitelikleri uzerine. Sonucta seri III dusunmemin nedeni kısa sase olması. Artı yaklasım, uzaklasma ve yan megil acılarının diger bir cok araca gore daha iyi olması. Ancak sorun yakıt tuketimi. Sonucta ikinci el piyasasında bir takım dizel donusumlu ve LPG donusumlu araclar var.
-Oncelikli sorum bu seri arac alırken oncelikli olarak neye dikkat etmem?
- Ikinci soru dizel modifiyeli araclar ne kadar uyumlu?
- Benzin motorlu araclarda LPG ne kadar performans gosteriyor?
- Benzinli motor yerine dizel motor degisimi yapabiliyormuyum?
- son sorum benzinli bir Land Rover a sıralı LPG takma sansım var mı?
Sonucta alacagım seri III arac 1972-1982 arası olacak ve ona gore tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim.
Simdiden tesekkurler,
Gürsel Sunal