Land Rover Raw Defender 110 LE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,785

VitaEsMorte

Zirve
200507199975b_01.jpg

200507194805b_02.jpg

200507198653b_03.jpg

200507191135b_04.jpg

200507198908b_05.jpg

Etiketler

Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE

G-star denim.. Geçen yıl ilk mağazasını Kanyonda açn bir kot firması..
Kanyonda bu araba görücüye çıktı..

Ben şu Disco'nun işini bitireyim arkasına amblem koyacağım MCY diye ;D Hayır, Mercedes'te Defender'da oluyor Disco'da neden olmasın? Üreten bizsek tüketen neden biz olmayalım? ;D ;D ;D

Ne kadar kibar duruyor bu ''defender'' Az bir makyaj ile ne güzel olmuş..

he ehe h eed g-star bir jean markası hollandaya ait bende kanyondaki ilk maazasının mdryüm bu defenderi getrrttik orda kanyonun önnde sergiledik birkaç gün kaldıktan sonra şirkete geri gönderdik hatta kullanma fırsatınıda yakalamıştım..mükemmeldi

Çok ayıp... bu şimdi mi söylenir... işyerim kanyon ofis binasında ve ben bu Defender'ı görmedim..

Lütfen bütçe mütçe bişi ayarlayıp, tekrar getiriverin... ;D

kullanmak için kaç kot almamız gerekiyor demiştiniz? ;D

he eheh e bununla alakalı jean almanıza gerek yokktuu ama aslında kullanımda yasaktıı bizde anahtarı kaçrmıştık bu zevki tatmak içinn aracın içi tamamen gstara ait olan jean kumaştandı.burda pek fazla belli olmamış lastiklerde de g-star raw yazıyor yane tamamen gstara yapılmış özel bir araçtı...

engin bey kanyon ofis binadaydı zaten bizim holding de ordan zaten ön bahce rahatca görünüyodu nasıl olduda gremedinizz üzüntü werici....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR