KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar merhaba,
2005 model lc prado aracım var.lpg dönüşümü yaptırdım,dolayısıyla stepne açıkta kaldı.Bende bagaj kapısına monte bir stepne yaptırmak istiyorum.Nette ve arasıra çevrede bu şekilde araçlar görüyorum.Nettekilerin bir kısmı orijinal fabrika çıkışlı galiba.Ancak sonradan yapılanların olduğunuda biliyorum.Ankara'da ikamet etmekteyim.Acaba bu konuda bilgisi yada tecrübesi olanlar varmıdır? Şimdiden teşekküler..
Selim bey ben fikir vermesi açısından bakmanızı önermiştim.
Civarda bir araç yada netten bir resimden olabilir anlamında.
Sayın Çırakoğlu daha yakın örnekler vermiş.
Onlar uymazsa bile bir şekilde onlara bakarak imal edilebilir.
Yapılmış olandan kesip biçerek modifiye etmek olabilir.
Kolay gelsin.
Medicus merhaba. Bende bir dönem araştırmıştım. Hatta şaşmazda vinç monte ettirdiğim bu tip işlerde uzman bir ustadan istemiştim. Direk bagaj kapağının stepneyi kaldırmayacağını söyleyip yapamam demişti.
Buna benzer bir şey bende okumuştum.Ama etrafta bu şekilde dolaşan araçlar var.Hatta internete bakarsanız bu şekilde üretilen fabrikasyon, pradolar var.
Arkadaşlar merhaba,
2005 model lc prado aracım var.lpg dönüşümü yaptırdım,dolayısıyla stepne açıkta kaldı.Bende bagaj kapısına monte bir stepne yaptırmak istiyorum.Nette ve arasıra çevrede bu şekilde araçlar görüyorum.Nettekilerin bir kısmı orijinal fabrika çıkışlı galiba.Ancak sonradan yapılanların olduğunuda biliyorum.Ankara'da ikamet etmekteyim.Acaba bu konuda bilgisi yada tecrübesi olanlar varmıdır? Şimdiden teşekküler..
Arkadaşlar merhaba,