Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,554

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar kafanda bir mont fikri vardi. Tam oturdugunda bu işin ağa babasi rahmetliyle paylaşacaktim. Nasip olmadi. Barbarosla paylaştim iş devam ediyor yaptirilabilir ben yardimci olurum dedi.

Şimdik aklimda şöyle birşey var. Montda sadece land cruiser yazacak ne toyota ne bir grup nede model (40/60/70/80/100) sadace LAND CRUISER arkada italik kocaman orj karakteriyle on taraftada ayni sekilde cep kisminda daha kucuk kibarca ayrica birde numara olsun istiyorum. Artik buyuk bir aile olduk dahada buyıcez cekirden grup birbirimizi yakinen taniyoruz ama aramiza yeni giren arkadaşlarimizida su arabanin sahibi falan dicegimize numara ve nik yazan bir etiketle taniriz.
Burdaki sikinti ilk numaralarin kimsede olmasini istemememden kaynaklaniyor. Herkez bence bir numara onun için ilk 10 numarayi ben birlikdeligimiz için hemde rahmetliye hatirlamak için boş birakalim diye dusundum.
Ha diceksiniz ne alakasi var. Resim koyalim yada ismini yazalim. Resim işi zaten olmaz rahmetliyi kabrinde rahat birakalim. İsminide yazarsak heryerde gozumuze gelecek hatirlayip duracagiz ne arazide gaza basabilirim nede makara kukara yapabilirim.Aramizdan ayrilmasi bana çok koydu ve ciddi etkiledi durgunluk geldi.
Rahmetlinin ihtiyaci olan tek sey dualarimiz bence o ki eminim herkez vazifesini yapiyodur. Sevilmenin mukafati bu olsa gerek.

Onsunda olsun istemedim montu dahada degerli kilacak bir şey geldi aklima iç kismina kalbin uzerine gelecek sekilde bir yazi yazalim. Kalbimizdesin faruk abi
yada bunun gibi birşey ortak kararla buluruz onu

Monta gelince ortasi kirmizi olsun diyorum kollar siyah yada gri aslinda terside olurdu ama çok kirlenecek.
yazilara gelince fosforlu beyaz bagirsin anasini satiyim.
nik ve numara kismina gelince simdik burda iki sorun var.
bu iş pagli bir iş tek tek nasil işlenir bilmiyorum.
ilerde gelecek arkadaşlara nasil temin edilir bilmiyorum.
ya nikden vaz gececez numaralari 60/70 tane yaptiracaz birinde duracak.
yada nik yazdirmaninda bir bedeli olacak adamla o sekilde anlaşilacak gelen arkadaslar isterlerse alacaklar.
kapsonu olacak cepler fermarli iç çep olacak ne biliyim işte hepsi olacak.

Arkadaşlar dip not olarak belirtiyim montlarda site isminin yazmamasinda bir sorun olmaz insallah neticede toyotada yazmicak 60da 80 de site yoneticilerinde anlayişla karşilicagindan eminim. Sade olsun istiyorum çok alacali olmasin haricide giyebiliyim.

Evet fikirleri aliyim beyler ve nolarida malum ilk 10 yani 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 dahil yok.. Bunlar faruk abinin basilmicak kullanilmicak. 10 sene sonra yeni biri girdi mesela emice ogli ilk on neredur. lenn apdesli konus ılk ondan bahsederken onlar faruk abinin ... dicez. En azindan ben dicem. Varmi itirazi olan..
Belik yarin birgun bende giderim ilk on faruk abiyle muconun dersiniz :smiley:
bu arada 13 ve 53(seytanin rakami ve lazukalar) benim arkadaşlar.

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Çok güzel bir düşünce..

Mücahit kardeşim herşeyi ile düşüncenize katılıyorum...Kalbe gelen kısma da yazdıralım...

33 no yu isterim...Malum....memleket plakası..

Hadi ben de bir Land Rovercı olarak listeye gireyim. Mmkünse 40 numarayıda bana verin :smiley:

Mücahit bende varım, numaram 16 olsun lütfen.
Bu arada nick veya isim için askerdeki gibi cırtlı bir bölge yapılır. Buraya sökülebilir bir cırtlı parça yapılır, montu alan üzerine yazdırır.
Renk olarak fikir belirtecek olursam, kırmızı ve gri iyi olur derim. yazılar beyaz ya da siyah olabilir.
Malzeme olarakda kaliteli bişeyler seçersek soğuk ve yağışlı havalarda faydasını görürüz derim.

Mücahit Bey,
Güzel fikir.
Eh bende 19'a talibim.
Malum 80-100 yazmayacağına göre benim niki "KUŞCU" alabirsiniz.

34 yada 06 olabilir. Bir de maliyet ile ilgili bir çalışma yapıldı mı acaba?

merhaba Mücahıt bey, bende 20 numaraya talıbım, henuz land cruıserım yok ama rahmetlı faruk abımın anısını yaşatacagı ıcın bu düşünce cok ıyı olmuş. Nick : Bekko yazabılırsınız. saygılar.

Bakkan' Alıntı:
Mücahit bende varım, numaram 16 olsun lütfen.
Bu arada nick veya isim için askerdeki gibi cırtlı bir bölge yapılır. Buraya sökülebilir bir cırtlı parça yapılır, montu alan üzerine yazdırır.
Renk olarak fikir belirtecek olursam, kırmızı ve gri iyi olur derim. yazılar beyaz ya da siyah olabilir.
Malzeme olarakda kaliteli bişeyler seçersek soğuk ve yağışlı havalarda faydasını görürüz derim.
Ya arkadaş sen Bursa lısın ama Bursa da yaşamıyorsun,sen onu bana bırak lütfen ;)

Recep abi problem değil, numara senin olabilir.
Yaşamasanda sevme meselesi bu, çoğu kişi memleketinden uzakta. ;)
Dediğim gibi problem değil.

Mücahit benimkinde numara olmasın mümkünse. İlla numara olacaksa 11 olsun o zaman.

fissek' Alıntı:
Ya arkadaş sen Bursa lısın ama Bursa da yaşamıyorsun,sen onu bana bırak lütfen ;)

Listemiz

Redline 13
Redline 53
mdr 33
hsbasar 40
pandipieri 77
bakkan 11
vc100lc 19
tumer 17
bsencan 34
bekko 20
mirali 14
mengen
mengen
fissek 16
peluş 69
tugsan 58
heytem abi 40
heytem abi 70

Mücahit,
Heytem abiyle Sedat 40 numara olmuş, aynı numara alınabiliyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR