Land Cruiser hakkında bilgisi olanlar baksın lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,881

hagurel

L200 Magnum 4x4
Yer
BOLU
Arkadaşlar 1987 model LC düşünüyorum ama bilgiye ihtiyacım var sorularımı yanıtlarsanız sevinirim
1 - Bu araçlar standart 3400cc midir yoksa 2500cc olanlarıda varmıdır ? dizel olarak
2 - Hidrolik direksiyon zannederim yok sonradan takılıyormuş sorun çıkarır mı maliyeti ne olur ?
3 - Frenleri Disk midir yoksa komple kampana mıdır ?
4 - Uzun yolda kullanımı nasıldır 2 saatlik bir yola 3.5 saatte gitmem inşallah !!!

Etiketler
Ynt: Land Cruiser hakkında bilgisi olanlar baksın lütfen

1- 4.2 6 silindir ve 3.4 4 silindir dizellerdir. benzinlileri de 4.2 6 silindir sanırım
2- Hidrolik standart olması lazım, kamu çıkması ise olmayabilir. Sonradan takmak 1.5-2 yi bulabilir
3- Önler disk arka kampana olması lazım, kamu çıkması ise 4 kampana olabilir
4- uzun yol kullanımı rahattır ancak 2 saatlik yolu 3.5 saatte gidersiniz. Unimog ile kıyaslamıyorsanız tabi.

Bigiler için teşekkür ederim
araç orman işletmesinden çıkma dizel galerici 2500cc diyor servis 3500cc diyor ben anlayamadım
bu durumda 4 frende kampanamıdır
hidrolik direksiyon orjinalinde yokmuş

hagurel' Alıntı:
Bigiler için teşekkür ederim
araç orman işletmesinden çıkma dizel galerici 2500cc diyor servis 3500cc diyor ben anlayamadım
bu durumda 4 frende kampanamıdır
hidrolik direksiyon orjinalinde yokmuş
4 silindir diye 2500 demiştir dışarıdan bakıp. 3400 cc 4 silindir dizeldir.
Frene bakmak lazım. Benimki orjinal hidrolik ve önler disk. Çok fazla versiyon var bilemiyorum.

4 frende kampanaymış acaba önleri diske çevirebilirmiyim olursa maliyeti ne olur bilginiz varmı? Sizinkide 1987 model ama direksiyon ve fren özellikleribu neye göre değişiyor anlayamadım
Aracın genişliği ve dizel olması avantajdı benim için ama hal böyle olunca soğudum açıkçası

Sizede ayrıca teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için baya aydınlandım sayenizde

Sağolun Ankara'ya yolum düşerse aracınızı da görmek isterim

hagurel' Alıntı:
Arkadaşlar 1987 model LC düşünüyorum ama bilgiye ihtiyacım var sorularımı yanıtlarsanız sevinirim
1 - Bu araçlar standart 3400cc midir yoksa 2500cc olanlarıda varmıdır ? dizel olarak
2 - Hidrolik direksiyon zannederim yok sonradan takılıyormuş sorun çıkarır mı maliyeti ne olur ?
3 - Frenleri Disk midir yoksa komple kampana mıdır ?
4 - Uzun yolda kullanımı nasıldır 2 saatlik bir yola 3.5 saatte gitmem inşallah !!!
bu aracı almadan iyice araştırın. ben de3 ay önce 1987 model fj 70 aldım.bunu almadan 6 ay aradım. benzer fj 70 almak için istanbula gittim,fakat beğenmedim.sonra izmirde nasip oldu. temiz bir araç.hirolik direksiyon,klima orjinal. fakat yedek parça bulmakta zorlanıyorum.benim aracım 6 silindir,4000 motor.benzinli aracın yakıtı fazla olsada lpg seçeneği ile birlikte arıza olasılığı azdır.ayrıca onarımı daha kolaydır.. bu aracı şehirde kullanacaksanız biraz zorlanacaksınız.çevik ve atak olmadığı için sağ şeritte gitmekten gocunmayacak sabırlı olacaksınız. izmirden size bol şans

çok net oldu teşekkür ederim sağ şerit te bir yere kadar çekilir :smiley:

hagurel' Alıntı:
arkadaşım hagurel,anladığım kadarıyla toyota fj 70 işehirde kullanmak gibi bir nyetin vardı.zaten şehirde kullanmak ana yolların dışında biraz zor.araziye çıkmayacaksan,binek araba gibi kullanacaksan hiç alma.ama bazen ben şehirde kullanıyorum.çok keyifli.o motorun sesi,herkesin dönüp bir daha bakması ayrıca ;sıra dışı olmak güzel bir his..ben bu aracı kullanmaktan memnunum..darısı başına.iyilikle kal...

hagurel' Alıntı:
[/q uote]
yeni farkettim..hidrolik direksiyon değilse sakın alma...

hagurel' Alıntı:
yeni farkettim..hidrolik direksiyon değilse sakın alma...benden söylemesi..

hidrolik direksiyon olamayan bir tanesine telefon ettim adamın bana dediği ...iyi ya işte kas yaparsın... lafa bakarmısınız ülen motoruda sökte ben iterim onu bacak kası da yapmış oluruz

Ayrıntılı bilgi için müracaat : http://www.toyodiy.com/parts/q.html
Hayırlısı olsun :smiley:

hagurel' Alıntı:
hidrolik direksiyon olamayan bir tanesine telefon ettim adamın bana dediği ...iyi ya işte kas yaparsın... lafa bakarmısınız ülen motoruda sökte ben iterim onu bacak kası da yapmış oluruz
[/quo te]

çok güldüm..allah iyiliğini versin..nerde oturuyorsun bilmiyorım ama sahibinden com da LC fj 70 ilanları var ..ama temizini bulmak çok zor.nede olsa 23 yaşında..aynı sitede ankarada 4x4 runner var .23000 tl. iyi gibi görünüyor.fj 70 i almış olmasaydım; onu alırdım.selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.