Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent1973 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,814

bulent1973

Yeni Üye
Lada Niva egsoz monifoldu bulunmaktadır AYRICA İSTEYENLER İÇİN ÖZEL HEADERS MANİFOLD'DA YAPILMAKTADIR BLGİNİZE
İLGİLENENLER İÇİN :

İLETİŞİM TEL NO: 02125458826
05392438696

Etiketler
Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

sadece niva için mi yapıyorsunuz? başka araçlar için de yapılabilir mi?

Uygun olan her araç için yapılır fiyatlar 350 ile 450 tl arası değişmektedir.

fatihsalt' Alıntı:
89 model niva için headers ve bastan sona eksoz nekadar olur...?

komple vanalı headers 500 tl manifold olarak sadece yarıya kadar 300 tl

PARÇALAR TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGOLANMAKTADIR

bulent1973' Alıntı:
komple vanalı headers 500 tl manifold olarak sadece yarıya kadar 300 tl

PARÇALAR TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGOLANMAKTADIR
4-2-1 şeklinde yapıyorsunuz değilmi? Vanalı kısmını anlayamadım ayarmı yapılıyor ? kullandığınız orta ve son susturucu performans için uygunmudur.

NivamYokBenim' Alıntı:
Bu Egsoz modifiyesi nin artıları nelerdir? ne işe yarar?
Beş altı gündür çok ciddi araştırıyorum ve ulaştığım sonuçun türkçesi aracın nefes alışveririşini rahatlatıyor. Bunun sonucunda çıkmakta zorlandığın çıkarken aracın bayılma eyilimi gösterdiği rampalarda zorlanmadan çıkmasını sağlıyor. Verilere göre araca +5 beygir gibi bişey ekliyor. birazda tork artışı sağlıyor. Benim içinse güzel taraflarından biri araç bu işlenden sonra karekasa charoke gibi kükrüyor.... :smiley:

fatihsalt' Alıntı:
4-2-1 şeklinde yapıyorsunuz değilmi? Vanalı kısmını anlayamadım ayarmı yapılıyor ? kullandığınız orta ve son susturucu performans için uygunmudur.

Vana aracın tabanına monte çıkışı elfreninin bulunduğu yerde ve edilmekte orta ve son susturucu performansa uygundur söküldükçe performans artar ve araç rahatlamaktadır.

bulent1973' Alıntı:
Vana aracın tabanına monte çıkışı elfreninin bulunduğu yerde ve edilmekte orta ve son susturucu performansa uygundur söküldükçe performans artar ve araç rahatlamaktadır.
iyide bu vana sistemi kim monte edecek farklı ayarlı bişey söylüyosun anladığım kadarıyla yakıtı fazla etkilemesin diyemi böyle bişey uygulanıyor. Doğanlarda falan böyle şeyler yapıyolar niva için ayarlı hiç görmedim.

fatihsalt' Alıntı:
iyide bu vana sistemi kim monte edecek farklı ayarlı bişey söylüyosun anladığım kadarıyla yakıtı fazla etkilemesin diyemi böyle bişey uygulanıyor. Doğanlarda falan böyle şeyler yapıyolar niva için ayarlı hiç görmedim.

Bu uygulama yakıtı fazla etkilememekle birlikte yapıldığında olumlu sonuçlar alınıyor bu uygulamayı niva yapan ilklerden biriyiz vanayı ustamız monte ediyor o yönden sıkıntınız olmasın...

Tamam nerede sizin dükkan ( ben trabzon da yaşıyorum araç burada doğal olarak ve dışarı çıkmaz uzun yol yapamam onun için soruyorum )

Biz İstanbul Gaziosmanpaşadayız kargolama imkanımız bulunmaktdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR