ccez
Ana Kamp
slm arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtıyim balıkesirde yaşıorum ve bu siteden haberim olur olmaz hemen üye oldum fazla bi tecrübem ve bilgim olmadıgı için sürekli okudum sizin degerli yorumlarınızı uzaktan takip ettim 1 senedir aktif olarak avcılık yapıorum doğa gezileri dag bayır kar çamur hemen hemen her haftasonu butür geziler yapıp güzelbi kış geçirioruz bu gezilerin sonunda bende dedimki kendime bir 4*4 almam lazım ve tercigim lada nivadan yana oldu cok araştırdım suzuki samurai ve pajero lada arasında bana en uygununun lada olduguna karar verdım gerek usta gerek parça gerek yakıt olarak fiyatlar yönunde lada kafama yattı ancak aldıgım ladada kafama takılan bir kaç problem var 95 model yeni kasa ancak motor 1.6 vede 4 vites aracın çekerleri ve motoru 2 tane usta tarafından denendi kontrol edildi vede bir sorunu olmadıgı söylendi ancak bir kaç arkadaşım bana ladalar 4 vites olmaz yönünde yorumlar yaptılar arac ruhsatta 2004 te trafik çıkıslı vede ikinci sahibinden ama aldıgım adam aracın ilk sahibi aracı gümrükten ihaleyle aldıgını söyledi vede kilometrenin orjinal oldugu hakkında cok iddalı (82000)ama içime kurt düştü acaba çenc motor denilen olaymı başıma geldi yada ilerde sıkıntı cıkarmı aracı alalı 1 hafta oldu hiçbir sıkıntısı yok cokta memnunum degerli yardım ve yorumlarınızı bekliorum