Lada Niva`ya Cj Kupasi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,635

ersens

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Merhaba,
Samurai kullandim cok mumnundum ancak parca sikintisi bunaltti. CJ5 `leri eskiden beri seviyorum, ama onlarinda yaslari yuksek. Cogu degisik araclardan toplanmis oluyor. Elimde bir Lada niva var. Kaporta curumus zaten, mekanik olarak yedek parcada ucuz, bunun uzerine CJ kupasi koysam 15 cm uzunluk farki cikiyor, onuda ayarlasam nasil olur ki? Cok sacma olduysa kusura bakmayin, gece gece bu aklima geldi.
 

Etiketler
cj5 niva
Sn Ersens uykum kaçtı birkaç yıl aradan sonra siteye bir göz atayım dedim bu konuyu gördüm bu güzel fikrin oluşmasına sebep olan her ne ise bende isterem hadi sana kolay gelsin
 

Sn Ersens uykum kaçtı birkaç yıl aradan sonra siteye bir göz atayım dedim bu konuyu gördüm bu güzel fikrin oluşmasına sebep olan her ne ise bende isterem hadi sana kolay gelsin
Omer Bey, bende dusundum ne yedirip icirdiler bana diye, sonra aklima geldi, bu discovery channeldaki arac toplama programlari suclu. Nasil gaza getirdilerse beni artik, buraya yazdim gece gece, sabahta indim bakiyorum. Sonra aklima geldi Nivanin sasesi yokki, kupasini sokupte cj kupasi koyayim. Nivada iyi arac, sikintisi sekli semali gozume hos gelmiyor. Neyse yapacak birsey yok.
 


ben de çok uzun süre suzuki samurainin üzerine fiat 126 bis kupası monte edilebilir mi diye düşündüm durdum .