lada niva tavsiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egerce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,038

Etiketler

Ynt: lada niva tavsiye

FEna durmuyo bence ama taban sacı önemli birde yeni öğrendiğim bişey var araç içinde diff veya şanzıman sesi varsa sıkıntı oluyomuş sonradan dikkat et derim bence...

teşekkürler yanımda iki tamirciyle gideceğim bugun gidecektim ama işim çıktı bu hafta bu araç benim olacak inşallah saygılar

Karoseri cok iyi inceleyin şase eklerine iyi bakın cürüme olmasın portal aks Nivanın ön şaselerine yekpare bir yük bindirecek cürük olamyan bir arac tercih ederseniz birde şaselere takviye yaparsanız sorun cıkarmaz merakla izliyorum calışmalarınızı başarılar dilerim

Portal aks benimde ilgilendiğim bir konu bende merakla bekliyorum eğer başarılı olursanız ve yüksek maliyet olmazsa benim gibi çoğu kişinin kullanacağını düşünüyorum portal aksı. kolay gele...

reis28' Alıntı:
Karoseri cok iyi inceleyin şase eklerine iyi bakın cürüme olmasın portal aks Nivanın ön şaselerine yekpare bir yük bindirecek cürük olamyan bir arac tercih ederseniz birde şaselere takviye yaparsanız sorun cıkarmaz merakla izliyorum calışmalarınızı başarılar dilerim

Dursun Usta nasılsın? Yanına uğradık sonra görüşemedik :smiley:

NivamYokBenim' Alıntı:
Portal aks benimde ilgilendiğim bir konu bende merakla bekliyorum eğer başarılı olursanız ve yüksek maliyet olmazsa benim gibi çoğu kişinin kullanacağını düşünüyorum portal aksı. kolay gele...

teşekkür ederim kurtardığı kadar kadar sınırları zorluyacağız amacımız bu yönde saygılar

Dursun usta 89 model nivaya uyabilecek 5 vites şanzıman arıyorum uzun zamandır. Burda birilerine gösterdim farklı bi şanzıman dediler istemedim nivanın kendi şanzımanı olsun dedim varmıdır o taraflarda bildiğin temiz.

fatihsalt' Alıntı:
Dursun usta 89 model nivaya uyabilecek 5 vites şanzıman arıyorum uzun zamandır. Burda birilerine gösterdim farklı bi şanzıman dediler istemedim nivanın kendi şanzımanı olsun dedim varmıdır o taraflarda bildiğin temiz.

Sıfır olarak var şanzıman fiyatıda 900 TL cıvarlarıydı güncel fiyatı kontrol etmem lazım yanlış olmasın

Ynt: Lada Niva Tavsiye

Arkadaşlar merhaba
Ben lada Niva almak istiyorum yani yerden yüksek olmayı seviyorum ve bütçem kısıtlı. Doğa sporcusu olduğum için böyle bir araç istiyorum fakat İlk ve Tek arabam olacağı için Sorun yaşar mıyım yada problem olur mu. Bu yüzden sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Şimdiden tüm cevaplara teşekkür ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR