Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afacan886 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,108

afacan886

bizim yeteneğimiz asfaltta değil çamurda yeğen...!
Yer
ordu
arkadaşlar bu seneki karadeniz off road birliğinin düzenlenmiş mahalli off road yarışlarına katılmak için nivayı feda ettik bu hale getirdik umarım begenirsiniz...performans güzel bir kere yarıştık bizi üzmedi ilk önce bizi pistte gören niva geliyor diye göz ardı ediyordu parkur zorlandıkça diğer araçlar hata verdikçe bizim niva sükse yaptı :D şu varki gereken iyileştirmeler yapılıyor dahada iyi olacak....adını :KARABASAN koyduk :D umarım daha çok yarışımız var umarız emegimizin karşilığını alacagız çok umutluyuz...

CAM01373[1].jpg

CAM01371[1].jpg

CAM01372[1].jpg

CAM01374[1].jpg

Ynt: Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....

Bu araç satılıktı bir aralar. Uyi yapmışsınız yarış aracı yaparak.

nivayı feda etmek ???? okuyunca bi garip oldum...

Yavuz abi.satmaktan.vazgectik yaris arabasi yaptik cokda yerinde karar vermisiz modifiyeler yaparak nivayi guclendirdik arazisi basarini bu tartisilmaz zaten ama saglamlik icin ilavelr sart bunuda yaptik simdi yaris zamani ;D

Tebrik ederim. Ben de bir nivacı olarak yarışlarda gözlerimiz hep nivaları arıyordu. Siz bizim gururumuzsunuz. Teşekkürler. Takipteyiz.

Hayırlı olsun, bir aralar ulusal yarışlarda görürdük iyi bir pilotaj ile başarılı olan arkadaşlar vardı.. İnşallah sizde başarılı olan arkadaşlarımızdan olursunuz

7-8 haziranda samsun vezirköprü yarışlarına gideceğiz niva ile burada aracımızı fazlası ile ikinci kez görücüye çıkacagız ALLAH yardımcımız olsun sizleride bekleriz :smiley:

elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.hatalara meyil vermeden ..ama yarıştıkca eksikleri tamamlanıyor.

afacan886' Alıntı:
7-8 haziranda samsun vezirköprü yarışlarına gideceğiz niva ile burada aracımızı fazlası ile ikinci kez görücüye çıkacagız ALLAH yardımcımız olsun sizleride bekleriz :smiley:

şu sıralar imkanım yok Allah yardımcınız olsun, İnşallah güzel bir derece yaparsınız :smiley:

usta ben bu aracı fatsa off road da izlemişdim sanayinin yanında yapılan off road yarışında en başından en sonuna kadar ben bu aracı gördüğümde cidden içimden sevinmiştim yarış güzeldi araç sonlara doğru biraz yıpranmıştı sanki korna falan :D benim gördüğüm tek eksiği diyelim tepeden iniyorsunuz düzlüğe indiğinizde çok yavaş hareket ediyordu araç biraz hantal kalmışdı artık fazla yükdenmidir nedir araç hantal kalıyor gaza yükleniyorsunuz araç çok az hızlanıyordu o hızlanmalar biraz daha hızlı olsa 10 numara bir performans izlerdik orda bence tek kusuru bu yavaş olduğuna diğer araçlarıda izleyerek karar verdim.

Arazi vitesinde oldugundan dir o omer bey

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
Arazi vitesinde oldugundan dir o omer bey

Sent from my iPhone using Tapatalk

biliyorum arazidendir diye ama diğer suzuki jimmy ve bir kaç willys vardı orada onlarda arazilen gitmiyormuydu bu nivayı biraz hantal kalmış görmüşdüm onların yanında benim nivayı hele bu aracı kötülemek gibi bir niyetim yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR