Lada Niva Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NivamYokBenim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,266

NivamYokBenim

Ana Kamp
Yer
İstanbul
İlk defa Niva alacağım, yükseltesi yapılmış büyük jant lastik olan kaportasında masrafı olmayan(alt kısmında özellikle) bir NİVA arıyorum, modeli önemli değildir,, 7-8 bin civarında param var belki biraz daha üstüne çıkabilirim hiç masrafı olmayacak bir araç olursa..

Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

Etiketler
Ynt: Lada Niva Arıyorum

yükseltilmiş büyük lastikli bir araç istiyorsan bildiğin takip ettiğin tanıdık birinden alman lazım
bilinçsizce yapılmış bir yükseltmenin çıkaracağı arızalar insanı canından bezdirir
böyle bir imkan yoksa toplanmış temiz ama standardı bozulmamış araç tafsiye ederim

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3427179şöyle bir araç buldum orjinale daha yakın,, ama ilk defa alacağım için aracın nerelerine dikkat edeceğimi bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

Daha önce şunu beğenmiştim ama gerek sahibinin davranışı gerek kaportada görünen masraflardan doalyı vazgeçtim..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-lada-niva-arazide-benzersiz-fazla-sehirde-ilgi-cekici-66230748/detay/

hatta diğer fotoları

Bir araç daha buldum ama bunun fiyatı yüksek bana göre,, belki pazarlıkla işi tatlıya bağlarız bu nasıl peki ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-mukemmel-temizlikte-sifir-boya-sifir-kaporta-74788532/detay

İstanbul - Pendik'teymiş orada bir ustaya da gösteririm

inşallah bir yıl sonra aynı dert bende de olacak.ALLAH yardımcınız olsun.inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.sizin için araç bakıyorum.bulduğum araçların linkini paylaşırım.selamlar.saygılar.

bu arada bir kaç gündür nivanın parçalarına bakıyorum.parça fiyatları gerçekten çok uygun.buda büyük bi avantaj.

İki tane araba buldum ama fiyatları pahalı geldi,,ilk olarak 93 model siyah bir tane buldum bunu alırsam 5 kuruş harcamadan keyfime göre binerim diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-mukemmel-temizlikte-sifir-boya-sifir-kaporta-74788532/detay/

diğeri ise 92 model beyaz bir Niva ama bunada masraf gerekiyor, yükseltme jant lastik üst sele tampon vs..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-lada-niva-4x4-1-6-70368469/detay/

Hangisini alsam daha mantıklı olur ayrıca bu NİVAlara sizce ne kadar vermeliyim alacak olursam?

İyi Günler,

87 Model Nivam var, aracı kendimiz topladık. Yapılan işlemler şöyle;
- Boya,
- 4 Adet OK 144 lastik
- Yeni BRC LPG
- Döşemeler

eğer düşünürseniz görüşebiliriz.

Selamlar

Benim için öncelik tabanı ve kaportası diğerleri zamanla yapılacak şeyler,, yalıtım olsa benim için biçilmez kaftan olur ama o zamanda fiyatı bana uymayabilir, araçlarınızın fotoğrafını ve düşündüğünüz fiyatı yazarsanız sevinirim

Dursun usta ile irtibat kur deim REİS 28 ayrıca Nivatr .com da gerekli bilgi ve paylaşıma ulaşabilirsiniz.

orada da üyeliğim var ama ne mesaj yazabiliyorum ne de konu açabiliyorum bir iki kişiye özel mesaj göndermeye çalıştım olmadı

NivamYokBenim' Alıntı:
orada da üyeliğim var ama ne mesaj yazabiliyorum ne de konu açabiliyorum bir iki kişiye özel mesaj göndermeye çalıştım olmadı

şu anda sitede bir çalışma var bir müddet konu açamazsın ama diğer konulara ulaşıp okuya bilirsin
niva ile ilgili her soruya cevap bulabilirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR