H hypnoz19 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer çorum 18 Kas 2009 #1 ateşleme bobinimde çatlak olduğu için atlama yapıyor..bunu onarmam yada yenisini bulacağım yer hakkında bilgisi olan var mı ?
ateşleme bobinimde çatlak olduğu için atlama yapıyor..bunu onarmam yada yenisini bulacağım yer hakkında bilgisi olan var mı ?
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 18 Kas 2009 #2 Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) catlak bobinin yenisini al sanırım bobin güven oto lada da kanpanya ürünü sitesine girersen fiyatı hakındada bilgin olur
Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) catlak bobinin yenisini al sanırım bobin güven oto lada da kanpanya ürünü sitesine girersen fiyatı hakındada bilgin olur
M mscan Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 19 Kas 2009 #3 Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) ELIMDE 7044 LADA ATEŞELEME BOBINI SIFIR KUTULU VAR , ama sizin LADA NIVA içinmi fotograflarını mail atayım , scan_mutlu@hotmail.com donerseniz 0535 468 77 99
Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) ELIMDE 7044 LADA ATEŞELEME BOBINI SIFIR KUTULU VAR , ama sizin LADA NIVA içinmi fotograflarını mail atayım , scan_mutlu@hotmail.com donerseniz 0535 468 77 99
H hypnoz19 Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer çorum 19 Kas 2009 #4 Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) arkadaşlar ilginiz için tşk.sahibinden sitesinden aldım 50 tl ye sıfır doktordan..
Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) arkadaşlar ilginiz için tşk.sahibinden sitesinden aldım 50 tl ye sıfır doktordan..
thkuzuoglu69 KİM KİME KİMDE Mesajlar 143 Tepkime Puanı 0 Yer Bayburt 20 Kas 2009 #5 Ynt: Lada Niva 1,7 - Ateşleme Bobini Arıyorum. - (Bulundu) Hayırlı olsun