L200 Vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceritiplik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,411

Etiketler

Ynt: L200 Vinç

ceritiplik' Alıntı:
merhaba L200 4x4 magnum aracıma vinç almak istiyorum bu konuda bilgiverirseniz memnun olurum saygılar

vinc alırken dikkat edilmesi gereken hususlar alıcanız vinc aracınızın agırlıgının 2,5 katı olmalıdır gücü. Vinci hanki sıklıklarla kulanacaksınız hız sisin için önemlimi, vinc kulanım maksadınız profesyonelce degilse yavaş ve istikrarlı bir vinc tercih edin yavaş olsun ama sonunda sizin aracınızı battıgı yerden cıkarsın konus kaliteye gelince birinci sıarada kalitesi onaylanmış Warn var fakat fiyatının yüksek olması altarnatif seceneklere yönlendiriyor insanları sanırım size 9500LBR lik yani 4350KG lik bir vinc işinizi görür vinc marka ve ceşitleri hakında sormak istedikleriniz olursa cevaplarım iyi günler Dursun usta

SİZLERİN BİLGİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA KORAY BEYLE GÖRÜŞTÜM BANA FİYAT VERDİ ..BUNU ARAÇ RUHSATINA İŞLETME VS.. BUNLARI ÖĞRENİP ARACIMA BİR VİNÇ TAKACAĞIM
BUNU VİNÇ BAĞLANTILARINI AYAK HERHALDE SAMSUNDA HERHANGİ BİR YERDE YAPTIRACAĞIM BİRDE NET LIFT 9500 VİNÇ VAR BUKONUDADA BANA BİLGİ VERİRSENİZ SAVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...

ulus otomotif ünal bey net liftin satışını yapıyor vince 2yıl garanti veren tek firma warn bile bir yıl verir garantiyi. hic kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yaparlar

ben vinç alalı ve taktıralı 1 sene oluyor.ruhsata işletmedim 1kere konya 1 kerede ankarada radara girdim polis arkadaslar hiçbir şey sormadılar.enson sinop cıkısında hatalı sollamadan ceza yediim ondada sormadılar ancak TUV e girmeden once cıkarttım sonra yine monteledim.

herşeye rğmen seneye aracımı satmayacak olursam ruhsata işlettireceğim.

masraflar 150 tl proje TUV harcı ruhsat değişikliği toplam 350 tl civarı.

nitroces' Alıntı:
ben vinç alalı ve taktıralı 1 sene oluyor.ruhsata işletmedim 1kere konya 1 kerede ankarada radara girdim polis arkadaslar hiçbir şey sormadılar.enson sinop cıkısında hatalı sollamadan ceza yediim ondada sormadılar ancak TUV e girmeden once cıkarttım sonra yine monteledim.

herşeye rğmen seneye aracımı satmayacak olursam ruhsata işlettireceğim.

masraflar 150 tl proje TUV harcı ruhsat değişikliği toplam 350 tl civarı.
İlginçtir TUV her ilde farklı uygulama yapabiliyor. Aracımı Balıkesirde muayeneye götürdüğümde araçtaki fullbox, kabin yada vinçin ruhsata işli olup olmamasına bakmıyoruz dedi. Sadece araca bir şey takılıysa çalışıp çalışmadığına bakıyoruz dediler (mak müh) Şaseye bağlı olan çeki demirinde de ruhsata işli olup olmadığına bakmıyoruz ama kasanın altına kaynatılmış bir çeki demirinide muayeneden geçirmiyoruz demişti.
Ruhsata işli olup olmaması polisi ilgilendiriyormuş.

Yalovada ise fullbox ruhsata işli değil diye muayeneden geçirmemişler.

Yalın bey sizinki kabin değilmi? Kabini işletmek gerekiyormuş(polise göre) Fulbox u işletmeye gerek yokmuş.

tahminimden daha cok yükseldi.Lastik ve jant gereksinimi olacaktı.lastik ve jantları değiştirmek istemiyorum oyuüzden 2 cm lik yeniden yaptırdım onları taktım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri