L200 Hakkında Sorularım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertachz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,679

sertachz

Yeni Üye
Yer
Artvin/Arhavi
Merhaba.Ben 2-3 Ay içinde L200 Almayı düşünüyorum.Fakat İnternette araştırıyorum 50 çeşit L200 Var En güçlü En Donanımlı L200 Hangisidir?Siz Ofroad için hangi modelinin önerirsiniz?Hangisi ofroad en iyi modelidir?Modifiyesiz arıyorum manuel.40-45 Limitim war Temiz L200 bulabilirmiyim 2007 ve üstü? Kilometre az olucak..4x4 taßiki..Ve Yükseltme Kiti yapmayı düşnüorum.başka neler yapabilirim offroad ve şehir içinde kullanmayı düşünüorum.Bn Aracı ne kadara bulurum.Ne kadar masraf yaparsam saglam araba olur.Bunların cevabını arıyorum.Şimdiden Yanıt Verecek olanlara teşekkür ediorum.. Veyahut Başka Bir Araç Öneriniz Warmıdır Navara Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler
Ynt: L200 Hakkında Sorularım

Selam,

L200 intense modeli 2007 model 100 bin KM aşmamış 32500 TL bulabilirsiniz tahminimce.

İntense modelinde arka kilit olan modeli bulmanız gerek.

2007 tavsiye ediyorum çünkü vergi avantajınız olacak.

Aracı kullanacağınız offroad a göre max. 12500 TL masraf ile 45 bin TL ye ciddi anlamda güzel ve sağlam bir araç elde edebilirsiniz.

Navara ve L200 arasında şanzuman olarak fark var ve L200 bu konuda daha iyi bir şanzumana sahip ..

Saygılar ..

bilgiler için teşekkrler ... Msn adresimi ekleme şansınız warmı daha detaylı konussak bu konuları?;

Srtch_z@hotmail.com

Tugay Bey,Sadece telefonla anlatabilecegim şeyler deil egerki varsa msn adresinizi verirmsnz yoksa telefondan halletmeye calıscaz...cünkü internetten bir sürü örnek fln atmam lasım size...teşekkrler şimdidenn

Bana intense instyle ve magnun arasındaki farkları anlatırmısınız? birinde diff lock warmıs ama bazı topiclerde instyle modelindeki astc dif lockdan daha ii diorlar Off road ve şehir içinde(çoğunluk şehir içi)kullanacak biri için hangi model daha iyi gider..Şimdiden teşekkür ediorum cevabınızdan sonra detaylı aramaya baslıcam.iyi günler..

2008 model L200 MAGNUM u yeni aldım 2-3 ay oldu. Araç full aldığım fiyat 42 bin 45 e mağloldu. Araçtaki özellikler ; otomatik vites, açılır tavan, deri koltuk, koltuk ısıtma, park sensörü, vs.vs. Bu araca bide 4 lastik taktırdım masrafın içinde. Araçtan çok memnunum. Tek derdi yakıt. Bilmiyorum herkezinkimi aynı yakıyor benim ölçümlerimde şehirde 480 şehir dışında 400 dağda 610 yaktı.[attachment=1]

168559_1629448189273_1628654838_1412409_4733128_n.jpg

diablo2barbar' Alıntı:
2008 model L200 MAGNUM u yeni aldım 2-3 ay oldu. Araç full aldığım fiyat 42 bin 45 e mağloldu. Araçtaki özellikler ; otomatik vites, açılır tavan, deri koltuk, koltuk ısıtma, park sensörü, vs.vs. Bu araca bide 4 lastik taktırdım masrafın içinde. Araçtan çok memnunum. Tek derdi yakıt. Bilmiyorum herkezinkimi aynı yakıyor benim ölçümlerimde şehirde 480 şehir dışında 400 dağda 610 yaktı.[attachment=1]
sizin aracınız otamatik fitez olmasından dolayı biraz farklı yakıyor bende aracı 2-3 ay oldu 2007 düz vitetes şehir içi 360 arazide 450-500 şehir dışı 300 100km yi gecmemek şartıyla buğun race chip taktırdım yakıtta %20 azalma olması gerekiyormuş ama henüz denemedim .bu arada aracınız hayırlı olsun sizin aracınıza bende müşteri olmuştum kısmet sizinmiş tekrar hayırlı olsun.....

Peki Bu İnstyLe Modeli ile Magnum Modeli ARasındaki Farklar Nedir Net olarak Söyleyebilirmisiniz? İnstyLe En Full Model Die biliorum.Magnumla Farkları Nelerdir??

yeni kasalarında magnum diye bir model varmı ki?
benim bildiğim 4x4 modellerinde ınvıte,ıntense ve ınstyle modelleri mevcut..
birde bildiğim kadarıyla yakıt konusunda çoğu pick up aynı yakıyor tabi bahsettiğim motor gücleri aynı olanlar..

turkakreb' Alıntı:
yeni kasalarında magnum diye bir model varmı ki?
benim bildiğim 4x4 modellerinde ınvıte,ıntense ve ınstyle modelleri mevcut..
birde bildiğim kadarıyla yakıt konusunda çoğu pick up aynı yakıyor tabi bahsettiğim motor gücleri aynı olanlar..
yukarıda gördüğün arac magnum camurlugun üzerinde 4x4 magnum diye yazar .

Aracınız hayırlı olsun. Ben de 2008 Magnum kullanıyorum. İstanbul şehir içi trafikte 10,2lt yakıyor, 37,5kuruş civarı yani. Sizinki biraz fazla yakıyor anlaşılan.
Lastikler hakkında sorum olacaktı. Yeni lastiklerin ölçüsü nedir? 17inch cantta kullanılabilicek maksimum ölçü hakkında bir bilginiz var mı?
Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR