L200 Direksiyon Sarsıntı Sorunu Hakkında Önemli Duyuru!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orihon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,805

orihon

Ana Kamp
Yer
trabzon
arkadaşlar L200 lerin genelinde görülen direksiyon sarsıntı sorunu fabrikasyon hata olduğu vede bu hataların önümüzdeki aylarda yeni gelecek parçalarla değişip giderileceğini öğrendim.L200 leri garantili vede bu sorunu olan arkadaşlara bilmesinde yarar var.bende sorunu bu gün gittiğim 20000 km bakımında servis müdüründen öğrendim.herhangi bir ciddi hasara yol açmayacağı yada kilitlenme gibi sorun olmayacağı ama yinede değişmesi gerektiğini söyledi.garantisi bitmekte olan arkadaşlar direksiyon sarsıntısı sorun varsa servise bu arızaları bildirmekte yarar var.bu arada eskişehir mıtsubıshı servisinde bakımı yaptırdım.yorumlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: L200 Direksiyon Sarsıntı Sorunu Hakkında Önemli Duyuru!...

direksyon sarsıntısı derken sürekli bir sarsıntımı ?

benim arabamda kasislerden veya cukurdan gecerken direksyon hafif dönükse tık tık diye bir ses geliyor.bunumu kastediyorsun.

evet.kasislerden geçerken bozuk yollarda giderken oluşan sarsıntı ve ses.servise sorarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın.

öğrenebildiğim kadarı ile kaza anında katlanabilir direksiyon olduğu için direksiyon milinde sorun var dediler

balıkesir karahallılar servisine bu durumu sordum ve bana değişen bir parçanın olmadığını sadece bir parçanın taşlanıp takıldığını söylediler.
benim araç 35 binde ve böyle bir sorun yaşamadım ama gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

bende ki sarsıntı sıkıntı verecek cinsten değil. cukura girip cıktığındda bazen tık diye bir ses geliyor elimle hissediyorum direksyonda.

orihon' Alıntı:
arkadaşlar L200 lerin genelinde görülen direksiyon sarsıntı sorunu fabrikasyon hata olduğu vede bu hataların önümüzdeki aylarda yeni gelecek parçalarla değişip giderileceğini öğrendim.L200 leri garantili vede bu sorunu olan arkadaşlara bilmesinde yarar var.bende sorunu bu gün gittiğim 20000 km bakımında servis müdüründen öğrendim.herhangi bir ciddi hasara yol açmayacağı yada kilitlenme gibi sorun olmayacağı ama yinede değişmesi gerektiğini söyledi.garantisi bitmekte olan arkadaşlar direksiyon sarsıntısı sorun varsa servise bu arızaları bildirmekte yarar var.bu arada eskişehir mıtsubıshı servisinde bakımı yaptırdım.yorumlarınızı bekliyorum.

Bu sorunla ilgili olarak son neler oldu arkadaşlar? Paylaşırmısınız? Fabrikasyon mu?

Eski kasa L200'lerde de aynı sorun var. Eski kasalardaki sorunu da garanti kapsamında olmasa da giderebiliyorlar mı, bilgisi olan var mı?

Tıkırtıdan ziyade sarsıntı olarak tarif ediyorlar, bozuk yolda dayanılmaz oluyormuş.

lokosit' Alıntı:
Tıkırtıdan ziyade sarsıntı olarak tarif ediyorlar, bozuk yolda dayanılmaz oluyormuş.

şu anda o sarsıntı yok. Bunun olma nedeni bence lastik ebatları. Çünkü bende 20'' jant var. onu taktığımda kasislerde sarsıntı yapıyor. ama orjinal lastiği taktığımda sadece tıkırtı oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri