Merhaba Şeref Bey, çevremin tüm olumsuz yaklaşımlarına rağmen, bir hafta içinde 2006 model eski kasa ve otomatik vites L200 araç satın alma aşamasındayım. Aslında gezenbilir'i keşfedene kadar da satın almaktan vazgeçmiştim :-\ Sonra bu siteyi gezerken ne olduysa oldu ve aracı satın almaya karar verdim
Maalesef forumda sorularıma pek yanıt bulamadım, sanırım mitsubishi'ci arkadaşlarımız biraz yoğunlar ???
Ama bu forumdan ve yabancı rating sitelerinden takip ettiğim kadarı ile yeni aracın hantallık sorunu giderilmiş ve manevra kabiliyeti eskisinden çok daha iyi hale getirilmiş. Konfor ve arka kabindeki alan da eskisine göre iyileştirilmiş.
Potansiyel kullanıcısı olarak eski kasanın standart halinin daha karizmatik göründüğünü söyleyebilirim. Yeni kasanın ise lastikleri ve çamurluklarının etrafındaki alanın biraz geniş olması zayıfmış izlenimi yaratıyor ama zayıf bir araç değil.
Benim de size sorum olacak... aracınızda yaşadığınız genel problemleri ve bu araçlala ilgili dikkat etmem gereken konuları kısaca yazarak beni de aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.