l 200 için tavsiye bekliyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cideli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,184

cideli

Ana Kamp
Yer
cide
sevgili dostlar bu hafta l 200 (2001 4x4) aracımı istemeyerekte olsa sattım.şimdi daha modelli bir araç alıcam ama yeni kasamı yoksa eski kasamı alayım kararsızım.yeni kasalar sanki biraz daha nazik gibi görünüyor yanılıyo olabilirim.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..tercihim kesinlikle l 200 ama sizce hagisi olmalı eski kasamı yeni kasamı artı ve eksilerini yazarsanız inanın çok yardımcı olursunuz teşekkürler..

Etiketler
Ynt: l 200 için tavsiye bekliyorum..

Merhaba Şeref Bey, çevremin tüm olumsuz yaklaşımlarına rağmen, bir hafta içinde 2006 model eski kasa ve otomatik vites L200 araç satın alma aşamasındayım. Aslında gezenbilir'i keşfedene kadar da satın almaktan vazgeçmiştim :-\ Sonra bu siteyi gezerken ne olduysa oldu ve aracı satın almaya karar verdim :smiley: Maalesef forumda sorularıma pek yanıt bulamadım, sanırım mitsubishi'ci arkadaşlarımız biraz yoğunlar ???

Ama bu forumdan ve yabancı rating sitelerinden takip ettiğim kadarı ile yeni aracın hantallık sorunu giderilmiş ve manevra kabiliyeti eskisinden çok daha iyi hale getirilmiş. Konfor ve arka kabindeki alan da eskisine göre iyileştirilmiş.

Potansiyel kullanıcısı olarak eski kasanın standart halinin daha karizmatik göründüğünü söyleyebilirim. Yeni kasanın ise lastikleri ve çamurluklarının etrafındaki alanın biraz geniş olması zayıfmış izlenimi yaratıyor ama zayıf bir araç değil.

Benim de size sorum olacak... aracınızda yaşadığınız genel problemleri ve bu araçlala ilgili dikkat etmem gereken konuları kısaca yazarak beni de aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.

yeni kasanın artılarından birisi motor gücünün yüksek olması, diğeri arka koltuk dik değil ve diz mesafesi daha geniş.
euroncap danda 4 yıldız alan tek pickup

mıtusubishiyi kullanmış deyilde araştırmış biri olarak benimde bir iki fikrim olacak.
yeni kasa 4x4 ler eskilere, yani 2006 ya kadar olan kasaya göre biraz daha nazik.biraz daha asfaltımsı.
eskiler ise daha sağlam ve daha bi arazi aracı havası veriyor.
aslında hangisini seçeceğinize çok kolay karar verebilirsiniz.
işiniz daha çok arazide ise daha çok dağ taş gezen biri iseniz kesinlikle eski kasa derim.
ama asfalt ağırlıklı kullancaksanız araziye ayda yılda bir giden biri iseniz, ödediğiniz verginin ve alırkenki verecek olduğunuz +10---15 binin sizin için bi önemi yoksa kesinlikle yeni
kasa derim.sonuçta yeni yenidir.daha önce yeni kasa mıtsubishideki aynı motordan olan bi araç (136 pc ısuzu dmax) kullandım.performans etkileyici.hızlanması kalkması çok çok iyi.
gaza bastığınız zaman gücü ayaklarınızın altında hissediyorsunuz.bi araç sollamak istediğiniz zaman sadece istemeniz yeter.euro 4 motor kullanılmış.duman ve ses daha az.
ama kesinlikle eski mıtsubishiller daha sağlam.
tabi bana yeninin sağlamlığı yeter derseniz seçim sizin.
işin birde diyer boyutu ikinci elde tutulma tutulmama konusu var.
eskiler pek bilinmiyor ama yeni kasa l 200 ler özellikle 4x4 ler çok bilinen ve çok tercih edilen bi araç.

kararınız ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun inş.

CİNCİN' Alıntı:
Merhaba Şeref Bey, çevremin tüm olumsuz yaklaşımlarına rağmen, bir hafta içinde 2006 model eski kasa ve otomatik vites L200 araç satın alma aşamasındayım. Aslında gezenbilir'i keşfedene kadar da satın almaktan vazgeçmiştim :-\ Sonra bu siteyi gezerken ne olduysa oldu ve aracı satın almaya karar verdim :smiley: Maalesef forumda sorularıma pek yanıt bulamadım, sanırım mitsubishi'ci arkadaşlarımız biraz yoğunlar ???

Ama bu forumdan ve yabancı rating sitelerinden takip ettiğim kadarı ile yeni aracın hantallık sorunu giderilmiş ve manevra kabiliyeti eskisinden çok daha iyi hale getirilmiş. Konfor ve arka kabindeki alan da eskisine göre iyileştirilmiş.

Potansiyel kullanıcısı olarak eski kasanın standart halinin daha karizmatik göründüğünü söyleyebilirim. Yeni kasanın ise lastikleri ve çamurluklarının etrafındaki alanın biraz geniş olması zayıfmış izlenimi yaratıyor ama zayıf bir araç değil.

Benim de size sorum olacak... aracınızda yaşadığınız genel problemleri ve bu araçlala ilgili dikkat etmem gereken konuları kısaca yazarak beni de aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.

merhaba..
eski kasa 2003 manuel 4x4 var bende. sorularınızı seve seve yanıtlarım. ben de istemeden de olsa aracımı satıcam, hem de bu kadar uğraşıp istediğim hale getirdikten sonra :(
ama aracımı çok çok iyi tanıdığım için, hemen hemen her soruya cevap verebilirim..
siz sorun, ben cevaplayayım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri