Kuzuyayla

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sukuşu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,406

Sukuşu

Moderatör
Herkese Merhabalar
Bu hafta sonu (14 - 15 Nisan ) kuzuyaylaya kampa gittik.Buraya maşukiyeden giriliyor.(bu sitedekilerin bir çoğunun bildiği bir yer . O yüzden nerede olduğunu uzun uzun anlatmıyacağım)
Kar görünce şaşırdım.İstanbul'a bu kadar yakında kar görmeyi beklemiyordum açıkçası.
Kuzuyaylada tam bir bahar uyanışı yaşanıyor.Karların arasından mavi dağ sümbülleri çıkmaya çalışıyor.
Çadırlar kuruldu,ateş yakıldı,odun toplandı.Yani kamptaki rutin işlerin hepsi yapıldı :smiley:ve ben bu rutinleri seviyorum. Serap ablanın yaptığı o nefis sebzeli taze naneli bulgur pilavı
eşliğinde köfteler yendi,çaylar içildi.(kampta içtiğim çayın tadını hiç biryerde alamıyorum)ve ateş çemberinin etrafında yapılan keyifli sohbetler......

Gece üzerimize kar yağdı resmen.Genelinin soğuktan uyuyamadığı bu kamptan ;uyku tulumum yine yüzünün akıyla çıktı ;D tuluma girer girmez uyudum. Sabah herkes donmuş bir şekilde ateşin başına üşüştü.
On dakikalık bir mesafede hava değişimi bu kadarmı farklı olur..... kamptan ayrılırken herkes kat kat polarlarını giymişti üstüne. Maşukiyeye bir indik günlük güneşlik pırıl pırıl bir hava....

Kamplı günlerde görüşmek dileği ile hoşçakalın.

aya10078.jpg

aya10033.jpg

aya10034.jpg

aya10047.jpg

aya10071.jpg

aya10114.jpg

aya10105.jpg

aya10084.jpg

aya10006.jpg

aya10099.jpg

aya10102.jpg

aya10076.jpg

Ynt: Kuzuyayla

Ne güzel yapmışsınız, imrenmedim dersem yalan olur:smiley:

Kuzuyayla 15 - 17 senedir, özellikle yılbaşı için bizim favori mekanımız. Sırt çantasıyla olsun, bisikletele kamp malzemesini yükleyip kamp yapmak olsun, karavanla olsun, yaz ayları dışında orada olmaktan büyük keyif aldığımız bir yer.

2005kuzuyayla01.jpg

Bir kere olsun bizi hayal kırıklığına uğratmadı.

Özellikle bu haftasonu yaşanan güzel havada evde çalışmak zorunda kalmak, tahmin edersiniz ki gezmeyi seven birisi için paha biçilemez bir kayıp.

Sonuçta çalışmakta gerekli.
Her aklınıza ruhunuza estiğinde alıp başınızı gidemiyorsunuz malesef.
Çektiğiniz fotograf ne kadar güzel ellerinize sağlık.

Daha güzel ve keyifli kamplar diliyorum.

Ayça Hanım size imrenmemek elde değil ;) Nedir bu işin sırrı? Ne yapmak lazım sizin çeteye girebilmek için :D Gördüğüm kadarıyla şu an için forumun en aktif grubu sizde :smiley: Hafta sonlarını boş geçmiyorsunuz...Umarım her daim mutluluğunuz böyle devam eder...Bir gün bir etkinlikte karşılaşmak ümidiyle...

Tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim...

Melen Çayı Ve Rafting;
aya8154.jpg

Kuzuyayla;
aya10076.jpg

Tüm bu güzellikler herşeye değer...Helede insanın yanında dostları varsa herşeye değer, üşümeyede değer...Zaten sonunda ya güzel bir soba, ya güzel bir odun ateşi, ya da sıcak bir çay olursa en güzel keyifde budur bence ;) :smiley:

Gerekli zamana sahip olabilmek , zaman yaratabilmek ve istemek..............
Bu işin sırrı bu herhalde ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.