Kuṣ Gözetleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Akdeniz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270

Etiketler

Vay be,

Kuşların bu kadar güvenini kazanabilmek için elinde yemle ne kadar bekliyor acaba? Merak ettim.

Yücel Bey merhaba,

kuṣları nasıl böyle elden yem almaya alıṣtırmak mümkün anlamak kolay değil.

Fakat seyretmek çok güzel.

Inglizceyi Google ile Almanca’ya çevirerek okuyorum.

Isteyenler Türkçeye çevirerek okuyabilirler.

Aṣağıdaki linkte kuṣlarla ilgili bilgiler ve anlatımlar var.

Jocelyn Anderson Photography

Harika video,harika paylaşım Kuşları kafeste tutmuyor ya bu takdire şayan saygılarımı duyarım...Benim gençliğimde muhabbet kuşum vardı omuzumda karpuz yerdi cam açıkken uçup gitmezdi kafes kapısı her zaman açıktı Çok çok severdim Bir yakınım bir odasını ağaçlarla kuşlarla doldurmuştu sırf sevgimden orada mutlu olur diye oraya verdim Sonra duydum ki kaçmış Çok çok sevindim kaçmasına nasılsa ölecek kafeslerde,odalarda 100 yıl yaşamaktansa 10 saniye uçup kargaya yem olsun isterim Bizim kanadımız yok evde duramıyoruz onlar kanatlı hayvanlar nasıl durabilir evde ne kadar evcil olsa da dışarıda kanat çırparak ölmek içeride kanat çırpmadan yaşamaktan iyidir Bunlar şahsi düşüncelerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

SON KONULAR

Geri