Kurban Bayramı Kutlaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,173

atiladi

Zirve
Yer
İstanbul
Foruma katkıda bulunan bir çok arkadaşın, bayram tatili vesilesi ile, bu günlerde gerçekleştirecekleri tatil ve gezi programlarından dolayı, foruma erişim aksaklıkları olabileceği düşüncesi ile, bu günden....Tüm Gezenbilir ve Karavan Grup ailesinin Kurban Bayramını en içden dileklerimle kutluyorum..Geziye gideceklere kazasız, belasız gidip gelmek nasip olsun, geri dönüşlerinde paylaşacağımız çok şeylerin olacağını umuyorum....Ben dahil geride kalanlarla forumda, bayramda da görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.....

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Bayramlik.jpg

Etiketler

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması

Eline sağlık Atilla emek vermişsin güzel çalışma,
Yollarda olan ve yola çıkacak olan tüm dostlara bol güneşli,keyifli ve kazasız tatil diliyorum.
Bayramınız kutlu olsun.
Levent

Kurban Bayramı kutlu olsun!...
Atilla Hocam, ne güzel bir sürpriz bu... :smiley:

Cavid Sezen

Atilla Bey, bu yaptığınız benim de çok hoşuma gitti. Kolay yapılabilecek birşey midir bilmiyorum, ama güzel bir tablo oluşturmuşsunuz.

Ben de tüm dostların bayramını kutluyorum, yola çıkacak olan tüm dostlar, LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ OLUN.

Forum üyesi tüm dostlarımıza bu uyarıyı bir de ben yapmak istedim.

Selamlar, sevgiler.

Çalışmayı beğenmenize sevindim, zor kısım, avatarların bir dosyada toplanarak boyutlarının eşitlenmesi, sonrası 100 Layer'li bir photoshop sayfası açmak, zor deyil ama 5 şişle çorap örmek gibi vakit alıcı bir iş, ama sizler için değer...

Sizlere bir bonus, bayram hediyesi daha....Yaşam boyu, kullandığımız araçlar..

hangi ya$a hangi araba.jpg

Atilla abi çalışma için teşekkürler ellerine sağlık çok güzel olmuş,basitmiş gibi anlatıyorsun yapım aşamasını ama onun ne kadar zor olduğunu bilenlerdenim ;)

Bende tüm doğa ve karavan sever dostların kurban bayramını kutluyorum,aman dikkat diyorum yola çıkacaklara çünkü biliyorum bizim arkadaşlar yolda bile gezi amaçlı seyehat eder acele etmez asıl dikkat yolda gideceği yere 5 dakika daha erken gitmeye çalışan tarfik canavarlarına karşı,yola çıkacaklarada hayırlı yolculuklar Allah sağ salim yuvaya dönmeyi nasip eylesin.

Tum gezenbılır aılesı ve karavancılıgı paylaştıgımız dostlarımızın bayramı kutlu olsun.
Hepımıze olan sevgı ıfadesını belırten cok degerlı buldugum beş şişlı el emegınden dolayı tesekkur ederım.

Not : Keşke ikincı bonusun sonunu uzatmamış olsaydı. Sarı karavan tam karar degilmiydi yani :( :( ;) :D ;D

Atilla Bey ,böyle bir kolaj ı sadece yapmak değil ,düşünmek de çok önemli ,beyninize sağlık .

Bu vesile ile ,ben de tüm GEZENBİLİR AİLESİ 'nin Kurban Bayramlarını kutluyorum . :smiley:
Sevgiyle kalın .

Gezenlerin yolunun açık olmasını, kalanların da sevdikleri ile güzel bir bayram geçirmelerini dilerim.Tüm gezenbilir ailesinin bayramını kutlarım

Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum .
Tüm forum üyelerinin Kurban bayramını kutlar,
Hepimize sağlık mutluluk huzur dolu bol geziler getirmesini dilerim.

Bu güzel çalışmayı düşündüğü için, emeği için Atilla kardeşimi kutluyorum.

Birinci kolajda seçtiğimiz avatarların ne denli "anımsatıcı, vurgulayıcı" olabildiklerini görebiliyoruz.

İkinci çalışmada ise hayatın akışı gayet güzel verilmiş.
Karavancılığa vaktin bol olduğu "emeklilik çağında" sıra gelmesi de bir gerçek aslında.

Kurbansız, güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle,

Atilla bey kolaj çok güzel olmuş elininize gönlünüze sağlık.
Bu vesile ile tüm gezenbilir ailesinin kurban bayramını kutlar mutluluk ve neşe kaynağı olmasını diler, geziye çıkacak dostlaın ise kazasız belasız güzel gezi haber ve fotoğraflarını bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR