Kumdan Sonra Gelen Takırtılar

Mesajlar
675
Tepkime Puanı
2
Yer
İstanbul
herkese merhabalar,

arkadaslar gecenlerde aracımla kuma saplandım resmen govde kuma oturdu tekerler altından kumu attı sankı havada kaldı gıbı cok ılgınctı lakın sonrası daha ılgınc aractan acayıp sesler gelmeye basladı burdakı arkadaslarla bır turlu bulamıyoruz nezaman hafıf bozuk yola gırsem ya da puruzlu bıle olabılır asagıdan tangır tungur sesler gelıyor acaba bu sesın kaynagı ne olabılır??? burda derken su an Antakya'dayım ve burda jeep ustası yok gıbı bısey.
 

Etiketler


Ynt: Kumdan Sonra Gelen Takırtılar

Şaseye, alt traversin içine daş maş doluşmuştur, çıkamıyodur :smiley:
 

Ynt: Kumdan Sonra Gelen Takırtılar




Taşın doldugu dogru ama oralara degıl :smiley: Fren dıskının arkasında yuvarlak metal bısey var ordan ıcerı gırmıstı.Vay bee ne gundu valla epeyde gecmıs uzerınden :smiley:
 



Ynt: Kumdan Sonra Gelen Takırtılar

Disc ile, arkasındaki yuvarlak koruyucu sac arasına mı?
Vay be.......
Ne güzel bu site bi sürü tecrübemiz oluyor!
Sağolun......
Sene 93, 0 Lada Samara Sport' la plaja battım, havalara felan kum fışkırtıp çıktım. Sigorta kutusuna kum dolmuş. Sonra nemle birlikte çamur olup şase yapmıştı sigorta kutusu içinde. Benzer bi şey kışında oldu. Farlar felan saçma sapan yanıyordu gece. Nem buz tutup şase yapmış, bazı devreleri tamamlamış. Motor ısınıp eriyice düzelmişti :smiley:
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Mesajlar
1,531,524
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst