Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 534,024
Araç nakliyesi için hic debelenme orada bu isi yapanların tlf var bir vekaletle oraya hic gitmeden arabayı kampına kadar getiriyorlar

Bi sonuçlansında abi çalarız kapını,başka bi forumda geçen ay araç alan bi vatandaşla görüştüm o otomobil almış 1200 lira demişler ankaraya getirmek için buda toplu araç taşıyanları bulmuş 350 liraya getirmişler öyle dedi bilmiyorum artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler

Ben varyans ihalenin son 15 dakikasını ayakta geçirdim heyecandan

Ben varyans ihalenin son 15 dakikasını ayakta geçirdim heyecandan

evet hakkaten heyecanlı bi durum
Bide bu işin kurtları son ana kadar teklif vermeyip son anda teklif veriyolarmış uzatmalarda

evet hakkaten heyecanlı bi durum
Bide bu işin kurtları son ana kadar teklif vermeyip son anda teklif veriyolarmış uzatmalarda

İsin kurtları buna bakmiyorlar onlar mersedes BMW piyasa araçlarına saldırıyor ben alırken anakaradan biri 16 araç cekiyordu

İsin kurtları buna bakmiyorlar onlar mersedes BMW piyasa araçlarına saldırıyor ben alırken anakaradan biri 16 araç cekiyordu

Orası öyle bunların yüzüne bakmazlar bunları alsa alsa hurdacılar alır

Valla hepsinden biraz almışlar tavan toyota önden range yandan compass

Ee sizinkiler işlimi muayenede sorun olmuyormuymuş nerde bu @orgasmatron Yengeden izin alamadı heralde telefonu eline alamıyor

Haci bence sen limanda gumrukte kimse onu gor koltuklar sokulmus normalde 4 koltuklu bunlar de emsal goster 4 koltuklu yazdir , araca koltuk uydurmasi en basiti , iki vida ile sabitliceksin kadar onu da dedim sana ankaradan cok rahat cozersin hatta kendin bile takarsin elinden geliyorsa

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM